Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.01.2021. do 10.01.2021.

0

Posao. Trudite se da održite dobru komunikaciju na svakom nivou u poslovnom segmentu, jer te stvari sada mogu da škripe i da vam donose opterećenje. Neće baš uvijek biti lako prilagoditi se onima koji su preko puta vas, ali sa nešto više volje uspjećete.

U ovoj sedmici vas čeka i neka velika „čistka“ – da li kada su u pitanju zaostale obaveze, poslovi, papirologija ili nešto deseto. U svakom slučaju, očekujte da ćete morati u priličnoj mjeri da se angažujete i zapnete. Povoljnosti vezane za novac.

Ljubav. Jedina stavka koja baš bode oči u ovoj sedmici i koja bi eventualno mogla da donese problem u vašim partnerskim relacijama jeste bilo koja vrsta tajni i skrivanja. Pa čak i one sitne, bezazlene laži mogu pokrenuti problematiku i tenziju.

Ukoliko ništa od toga nemate, nemate ni razloga da vam u ovom periodu bude loše – uspjećete voljeno vam biće i vi lijepo da se uklopite i da fino uživate. I partner i vi ste raspoloženi za ljubav i strast i izvolite – praktikujte i jedno i drugo.

Slobodni Jarčevi, stigla vam je Venera i nosi poklone – nove ljubavne prilike. Otvorite širom oči – emotivna iznenađenja su blizu vas.

Hrana. Teško je da ćete vi uspijevati da održite onu vašu umjerenost kojom se toliko dičite, kada je ishrana u pitanju. Nekako će se sve namiještati da vas uvuče u društvena dešavanja ili odvede na mjesta gdje se jako dobro jede… Stigla vam Venera, vladarka dobre hrane. Gledajte šta ćete sa njom…

Novac. Privlačite bolje finansijske prilike. Potrudite se da vam se one ne izmaknu iz ruku.

Zdravlje. Neadekvatna ishrana može dovesti do problema sa stomačnim dijelom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info