ZARA: 3 fantastične zimske jakne koje su sada na sniženju

0

Možda zimsku jaknu već i imate, a ukoliko to ipak nije slučaj, sigurno će vas obradovati sniženje zimskih jakni u ZARA radnjama – sljedeće tri su moderne i tople, a cijene će vas oduševiti!

Kratka jakna


Ova preslatka jakna veoma je praktična i funkcionalna, jer je možete bez problema dodati gotovo bilo kojoj kombinaciji. Odlično se slaže sa pantalonama, farmericama i suknjama, a čak je možete dobro iskombinovati i sa određenim modelima zimskih haljina. Njena toplinska izolacija garancija je da će vam uvijek biti dovoljno toplo i udobno, a trenutna cijena ove jakne je 29.95 KM.

Snježna kraljica


Kako biste imale veoma moderan stajling, u tome vam može pomoći i ova svijetlo bež ZARA jakna, a koja je tako dobar izbor gotovo za sve prilike tokom zimske sezone. Imajući u vidu kako je ovo neutralna boja, veoma dobro je možete iskombinovati sa svim drugim bojama, a sam model jakne dozvoljava vam da je kombinujete i sa mnogobrojnim komadima garderobe. Cijena? 29.95 KM.

Vodootporna jakna sa pojasom


Ukoliko volite duže modele zimskih jakni, onda je ovo jedna od fantastičnih opcija. Ona dolazi sa pojasom koji, naravno, možete skidati, mada i ne morate, jer će vam pomoći da na jednostavan način stvorite balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Pored toga, riječ je o vodootpornom pernatom modelu koji će vas zaštititi i tokom najnemilosrdnijeg zimskog dana, a košta 79.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info