Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.12.2020. do 03.01.2021.

0

Posao. Privlačite poslovne šanse i tu nema šta puno da se priča. I to je super, zar ne? Pa, možda bi i bilo kada te poslovne šanse ne bi dolazile sve odjednom, a vi bili u totalnom rasulu ne znajući na koju stranu prije da se okrenete.

U poslovnoj svakodnevnici u ovoj sedmici će protutnjati omanji cunami. U redu, imate vi i snage i volje i elana i svega ostalog što je potrebno, ali ovo će biti previše i za vaše kapacitete. U prevodu, pokušavamo da objasnimo da se držite dobro, da budete fokusirani i spremni za mnogo posla!

Ljubav. Sa partnerom – red pečenja i kolača, red suvog hljeba i vode. I pri tome ne mislimo na novogodišnju trpezu, već na vaš odnos, način funkcionisanja, energiju, zadovoljstvo. Odlično se kopčate pa se onda ne kopčate uopšte. Volite se pa ne baš. Razumijete se pa se poprijeko gledate.

Sve do vikenda sedmica vam je prilično uzburkana i samo će vas šaltati čas gore, čas dole. Neki se parovi mogu ozbiljnije pokačiti, ako baš imaju namjeru da idu u tom pravcu. Ako je ikako moguće – preskočite ta jača „kačenja“.

Slobodne Vodolije, red sreće, red otežanja. I uvijek vam to konačno ostvarenje izmakne nekako za dlaku.

Hrana. Vodolije bi trebalo da promijene nešto u načinu ishrane.  Evidentno je da ste u periodu kada vam prija kaloričnija, masnija, začinjenija hrana, što se svakako ne odražava dobro ni na vašu liniju, a ni na vaše zdravlje. Manji, raznovrsni obroci.

Novac. Novca će biti. Doći će sam od sebe, sticajem okolnosti, zarađen i nezarađen, kao poklon ili kao dar sreće. I sve je to predivno – još kada biste vi umjeli nešto od ovoga da zadržite, gdje bi vam bio kraj?

Zdravlje. Čudna sedmica, mutna i umorna – cijedi vas do maksimuma.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info