Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.12.2020. do 03.01.2021.

0

Posao. Jao kako bi to bilo divno kada bi svi oni oko vas malo ućutali i prestali da vas smaraju za svaku sitnicu i da vas cimaju non stop. Kad bi vas pustili da radite u nekom svom tempu, natenane. Ali neće, baksuzi.

Zato ćete vi čas da funkcionišete odlično i bez ikakve greškice, a čas da se nervirate i da zabrljate ponešto. Ne zato što su vama misli ko zna gdje, nego zato što su vas drugi poremetili i razbili vam koncentraciju. A i šefovi će da vas nerviraju i kolege i saradnici i svi redom. Samo vi nećete da nervirate sebe.

Ljubav. Vi se osjećate dobro, partner se osjeća dobro. Dobri ste jedno prema drugom – doduše, vi partnera konstantno „mazite i pazite“, a on vama s vremena na vrijeme ide na živce i umije da vas baš neugodno „ubode“ nekim svojim postupkom ili riječima, ali šta sad…

Ne može baš uvijek sve biti izbalansirano u životu, kao što biste vi to voljeli. Zato, pokušajte da zanemarite sitnice i da se usmjerite na širu sliku – biće i dobrog raspoloženja i strasti i uživanja.

Slobodne Vage, dešavanja ima, zanimljivih osoba ima i raspoloženje vam nije nimalo loše. Da li je to ona prava osoba? Pa, vidjećemo.

Hrana. Šta da vam kažemo – ove sedmice vam baš prija domaća, kućna atmosfera, a kada ste u takvom fazonu i apetit vam se automatski otvori. Pokušavajte da izbjegavate prezačinjenu i kaloričnu hranu i više se okrenite bijelom mesu, svježem povrću i voću.

Novac. Takmičite se sa prilivima novca – da li će oni prije doći ili ćete ih vi prije potrošiti? Mrtva trka za sada.

Zdravlje. Premoriće vas ova sedmica i mentalno i fizički.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info