Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.12.2020. do 03.01.2021.

0

Posao. Koliko god vi mislili da sve obavljate na vrijeme, rješavate jednu po jednu situaciju kako dolazi i koliko god se nadali da ćete opušteno proći kroz ovu sedmicu, događaji će vam pokazati da to i neće biti baš tako.

Počeće da iskaču neplanirane obaveze, neko će se u posljednjem trenutku sjetiti posla koji mora da se obavi evo baš sad i odmah i vi ćete se odjednom naći u stisci sa vremenom i u pokušajima da ispeglate što se ispeglati da. U prevodu – čeka vas sedmica ozbiljno nakrcana kojekakvim pritiscima i stresom.

Ljubav. Za slobodne Ribe savjet – priča i osoba koja vas trenutno privlači i koja čini da treperite možda jeste, ali možda i nije baš toliko sjajna kao što vi to mislite. Trenutno je jako teško odrediti motive i pravu prirodu osobe koja vam se dopada pa vam se svakako preporučuje da se ne zalijećete i ne gradite kule u vazduhu.

Sačekajte malo. Znate kako kažu – ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag… Hajde da vidimo šta će vaša „zvjerčica“ pokazati u narednom periodu.

Zauzeti, preosjetljivi ste i sve doživljavate dramatičnije nego što jeste. Vaš odnos je u redu, ne talasajte bespotrebno.

Hrana. Nekako ćete u ovom periodu često biti van kuće pa ćete imati malo vremena da se posvetite porodici i prazničnom raspoloženju. Baš iz tog razloga svaki slobodan trenutak ćete sa uživanjem provesti sa svojom porodicom i najbližima, uz ukusne i raznovrsne obroke…

Novac. Troškovi oko porodice, kuće, ukućana, proslave i tako dalje i tako dalje…

Zdravlje. Šareno raspoloženje, umor, problemi sa hormonima i nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info