Lav: Sedmični horoskop za period od 28.12.2020. do 03.01.2021.

0

Posao. Znamo da vam sada baš i nije do toga, ali u ovoj sedmici moraćete malo da se brinete. Da razmišljate o tome šta budućnost donosi. Da vam se čas učini da će biti super, a čas da sami sebe zarozate i uhvati vas panika.

Poslovna svakodnevnica vam neće davati toliko potreban mir, samo će dodatno da vas uzburkava dešavanjima koja povremeno ne možete da uhvatite ni za glavu ni za rep. Ispetljaćete se iz svega, samo da znate. Iz bilo kakve komplikovane situacije. Ali će vam taj nemir ostati i sa njim ćete ući u novu.

Ljubav. Ukoliko to niste znali, sitne laži prave velike probleme. I uopšte nije važno da li su te sitne laži sa partnerove ili sa vaše strane.

takođe nije važno da li se vezuju za druge osobe ili za nešto deseto – poenta je u tome da u novu 2021. godinu možete ući u ne baš blistavoj atmosferi sa voljenom osobom samo iz razloga što su te sitne laži same od sebe pronašle put i izašle na svjetlost dana. Pokušajte da što manje pričate, a što više se volite – ionako vas sada strast jedina „čupa“.

Slobodni Lavovi, ukoliko nešto izgleda previše dobro, možda zaista jeste tako, a možda i nije. Ne zalijećite se baš mnogo, za svaki slučaj.

Hrana. Koliko god čuvali svoju liniju, u ovom periodu vam je potrebna nešto kaloričnija ishrana, ali izbjegavajte slatkiše. Potrebni su vam proteini – meso, jaja. Takođe, mliječni proizvodi – naročito mladi sir i kiselo mlijeko. Povrće nemojte izbjegavati i praviti se da ne postoji.

Novac. Novca nema za rasipanje, ali je ipak prisutan.

Zdravlje. Uznemirenost, anksioznost, stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info