Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.12.2020. do 03.01.2021.

0

Posao. Dešavaće se kontradiktornosti – koliko vi više ubrzavali, to će se situacije odvijati sve haotičnije, bez ikakvog reda i smisla. Koliko god vi željeli da definišete, možda istjerate neke situacije na čistac, shvatićete da ste se samo dodatno zakukuljili i da tek sad nemate pojma šta dalje.

Savjet je definitivno – ne trčite. Sada morate drugačije. Praktično, racionalno, čistih i jasnih misli – o, da – možete vi to, samo će vam biti potrebno više truda. Jer, jedino će to donijeti koliki toliki mir i dobre rezultate.

Ljubav. Ukoliko uspijete prvog dana ove sedmice da se potkačite sa partnerom, vjerovatno ćete tako nastaviti i do njenog kraja, što baš i nije neka predispozicija za veseli ulazak u novu godinu.

Razlozi za „kačenje“ su – neko nekog laže, neko nešto sakriva, neko nešto mulja i nije iskren. Možda je u pitanju druga osoba, a možda i nešto stodvadeseto, nije ni bitno. Možda su pare i kupovina koječega. Poenta je – bilo bi lijepo da izbegnete te rasprave – ne treba vam ulazak u 2021. godinu kroz ledenu atmosferu i mrke poglede.

Slobodni, dok se vi nakanite da se pokrenete prema osobi koja vam se dopada, proći će tri voza. I jedan avion.

Hrana. Ove sedmice imate zdrav apetit. U prevodu, nećete biti probirljivi mnogo, već više u varijanti da dobro napunite želudac. Doduše, najviše će vam prijati meso na sve načine, ali i mliječni proizvodi, naročito jaki sirevi. I slatkiši. I malo alkohola. Ili malo više.

Novac. Muke kad ga nema, muke kad ga ima…

Zdravlje. Bićete napeti i pod stresom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info