Ovo su najmodernije boje kose na svijetu ove zime

0

Svaka nova sezona donosi i nove trendove. Bez obzira da li ste razmišljale da promijenite boju kose ili vas interesuje šta je to što je veoma popularno ove sezone, donosimo nekoliko trendova koji su idealni za zimsku sezonu, a koji će vam se, uvjerene smo, veoma svidjeti.

Topli koral


Veoma topla i privlačna, nijansa toplog korala prilično je slična zlatno ružičastoj nijansi, a koja je uvijek jedna od najpopularnijih, bilo ljeto ili zima. Nježna i blaga, možemo reći i pastelna, nijansa toplog korala odlično pristaje gotovo svakom tenu, a sigurno izaziva pažnju.

Tamna čokolada


Bilo koja farba, u čijem nazivu se nalazi “čokolada”, odlična je za zimsku sezonu. Ona ne samo da je odlična za hladnije dane, već je i savršena nijansa za žene koje žele tamniju kosu, a da nije u pitanju crna. Uz ovu nijansu možete isprobati i suptilne pramenove koji će je još više obogatiti.

Cimet crvena


Boja koja izgleda fantastično tokom cijele godine, a posebno u zimskom periodu, je cimet ili bakar crvena. Ona je raskošna, topla i veoma zanosna. Odlična je za brinete koje žele da osvježe svoju boju kose.

Med plava


Med plava je nijansa koja će vam tokom zime pomoći da se izdvojite iz mase. Neki će možda reći da je ona idealna za toplije dane, ali činjenica je da ova divna boja ima toliko nijansi da se svake sezone može nositi druga. Ona pristaje skoro svakom tenu te je veoma elegantna i privlačna.

Kesten smeđa


U odnosu na druge boje, kesten smeđa se može činiti skromnijom, ali ona može postići nevjerovatan efekat. Bez obzira da li imate tamnije nijanse plave ili tamno smeđu boju kose, kesten smeđa je idealna za vas, jer nije ni previše tamna, a ni previše svijetla. Upravo to je čini idealnom za zimske dane.

Kuvano vino


Boja kuvanog vina veoma je primamljiva, raskošna i moderna. Ova prekrasna tamnija varijanta crvene boje, sa ljubičastim podtonovima, odlično se slaže sa svakim tenom, a i idealna je za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info