Dnevni horoskop za 24.12.2020.

0

Ovan


Klonite se svadljivih ljudi. Ukoliko počnete s njima razgovor, nemojte dopustiti da vas u raspravi vodi naglost. Ukućane ćete optužiti da vas ne razumiju, a njihove pokušaje mirnog razgovora potpuno ćete ignorisati. Ipak, kako sati budu prolazili u vama će se stišavati ljutnja pa većih posljedica neće biti.

Bik


Očekuju vas ugodna ljubavna zbivanja. Samcima će se otvoriti put do srca nove ljubavi, a vezani će izgladiti stare probleme s partnerom. Visoka motivacija i predan rad donijeće vam poslovni uspjeh. Odvažite se na odlučne poteze, bitne razgovore, potpisivanje dokumenata i rješavanje novčanih problema.

Blizanci


Puni ste pokretačke energije pa ćete sve obaveze završiti prije roka, ali pazite na procjene vlastitih mogućnosti. Ovo je odličan dan za druženje s ljudima koji vam se sviđaju i koji su vam zanimljivi na bilo koji način. Neki će upoznati zanimljivu osobu koja im može postati partner ili prijatelj. U saobraćaju pripazite – ne vozite prebrzo!

Rak


Planete ističu vašu sposobnost procjenjivanja ljudi i situacija. Shvatićete suštinu neke situacije ili događaja i intuitivno pronaći najpovoljnija rješenja. Radni zadaci biće u porastu. Nadređeni vas mogu iznenaditi kratkim rokovima i novim očekivanjima, ali nema toga čemu niste dorasli. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama.

Lav


Osjećaćete iscrpljenost i pojačanu potrebu za snom. Ali, neće biti vremena za odmor, jer će vas šefovi opteretiti poslovima koje biste najradije izbjegli. Uložite dodatni napor i pronađite dobre strane situacija u koje ste uključeni. Ljubavna situacija je prilično napeta, ali postavite li se na pravi način, moći ćete izvući ono najbolje.

Djevica


Preduzetan poslovni duh dobro utiče na vašu karijeru. Bićete u dilemi da li pratiti lične interese ili težiti za finansijski isplativom, sigurnijom varijantom. Ne odlučujte naprečac, pričekajte, dajte sebi više vremena. Ako ste slobodni, nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se novim, zanimljivim poznanstvima.

Vaga


Situacije se neće odvijati onako kako ste zamislili pa ćete morati pristati na ustupke. Bićete primorani sami rješavati administrativne poslove, koji će vam biti zamorni. Svoje nezadovoljstvo mogli biste iskaliti na pogrešnim ljudima i nekoga uvrijediti. U ljubavi ćete biti zahtjevni, a partner neće imati dovoljno sluha za sve vaše želje.

Škorpija


Bićete dobro raspoloženi i veselo komunicirati s ljudima pa će se mnogi diviti vašoj energičnosti. Ukoliko se bavite samostalnim poslom, očekuju vas izvrsni rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije da sve obavite na vrijeme. Samci će imati prilike sresti osobu koja će u njima probuditi potisnute emocije.

Strijelac


Zabrinuti ste za finansijsku budućnost pa su mogući ozbiljni razgovori s ukućanima i nove mjere štednje. Razmišljaćete o dodatnom poslu, raspitujući se kod prijatelja i poznanika. Nemojte dopustiti da trenutne okolnosti umanje vaše samopouzdanje te izbjegavajte davanje obećanja koja ne možete ispuniti.

Jarac


Ako vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati nepotrebnim ispadima. Ne namećite drugima svoje mišljenje, jer ćete biti samo korak do svađe. Mlađi pripadnici znaka neće imati takvih problema – njima ovaj dan donosi priliku za flert, ljubavnu avanturu ili poznanstvo o kojem neće prestati razmišljati.

Vodolija


Iznenadne situacije, koje niste mogli predvidjeti, neće vam ostaviti vremena da se posvetite onome što želite. Upravo zbog toga bi se neki vaši planovi danas mogli izjaloviti. U tome će vas spriječiti zahtjevi ukućana kao i nenajavljene posjete prijatelja i rodbine. Osjetite li slabost, možda je uzrok nagomilani poslovni stres.

Ribe


Sve što budete radili danas ići će vam od ruke. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će idućih dana zasnovati vezu. Ukoliko se spremate na uređenje životnog prostora, bićete puni ideja koje ćete sprovesti u djelo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info