U vremenu darivanja preporučujemo vam uređaje iz m:tel ponude

0

Izaberite idealan poklon za predstojeće praznike

Kraj godine je vrijeme u kojem se radujemo zajedničkim trenucima mira, ljubavi i topline koje ćemo provesti sa porodicoma, a veselimo se i darivanju.

Iz m:tel ponude pripremili smo vam nekoliko prijedloga kojima možete iznenaditi najbliže ili počastiti sebe pred nadolazeće praznike.

Osim tačnog vremena, pametni satovi nadopunjuju mogućnosti vašeg pametnog telefona, prate vaše aktivnosti i brinu o vašem zdravlju.

Iz m:tel ponude izaberite pametni sat po vašoj mjeri a mi vam preporučujemo Huawei Watch GT2 Pro u klasičnoj ili sportskoj varijanti za muškarce ili Huawei Watch GT2 namijenjen nježnijem polu.

Ovi modeli predstavljaju savršeni balans umjetnosti i tehnologije, dizajnirani su da se prilagode vašem stilu ali i da budu vaš vjerni pratilac pri svakodnevnim aktivnostima.

Zimsko vrijeme može biti ispunjeno dinamičnim sportskim aktivnostima, poput skijanja, a za sve one željne avantura preporučujemo najnoviji model GoPro akcione kamere, GoPro HERO 9 Black koja je postavila nove standarde za snimanje dinamičnih scena. Ovaj model nije ništa prepustio slučaju, HERO 9 Black nudi više rezolucije, više ekrana i više zabave.

Iz bogate m:tel ponude pametnih telefona, preporučujemo pravog šampiona srednje kategorije, Xiaomi Redmi Note 9 Pro koji nastavlja tradiciju Redmi serije da mnogo toga nudi po veoma povoljnoj cijeni.

Ovaj model karakteriše nevjerovatna 64 MP Quad kamera koja je spremna za svaku situaciju. Fotografišite poput profesionalca, snimajte ultra detaljne fotografije ili video snimke 4K rezolucije.

Sa izborom Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefona sigurno nećete pogriješiti a ne treba zaboraviti da ćete sa njim i automatski učestvovati u vrijednoj nagradnoj igri: m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!

Pripremite se i za praznični televizijski program, a popularne serije i filmove je najbolje pratiti na velikom ekranu. Uz m:tel ponudu, izbor novog televizora nikad nije bio jednostavniji. 

Preporučujemo vam Philips 55PUS7085 Smart televizor koji vam pruža najpopularnije TV tehnologije, uključujući 4K UHD, Android TV, Ambilight i bioskopsku sliku i zvuk.

Više informacija o uređajima iz m:tel ponude potražite na m:tel sajtu ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000. 

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info