Dnevni horoskop za 21.12.2020.

0

Ovan


Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Biće vidljiv i vaš racionalan pristup novcu. Manje ćete trošiti, a isto očekivati i od ukućana. Neko će vam staviti do znanja koliko mu značite ili će vam dokazati da vam vjeruje i da uživate njegovo povjerenje.

Bik


Društveni život i dešavanja vezana za prijatelje i ljubavnog partnera zaokupljaće vašu pažnju. Povoljan uticaj Mjeseca obećava porast raspoloženja u komunikaciji s ljudima, posebno ako ste rođeni u maju. Osjećate se veoma dobro, a to će privući pažnju drugih ljudi.

Blizanci


Poslovne obaveze biće vam izrazito naporne. Ne nervirajte se zbog stvari koje zasad ne možete riješiti. Vaše misli otputovaće nakratko u prošlost. Prisjetićete se nekoga ko vam je mnogo značio ili pokušati pronaći stvar koju ste prije nekoliko dana zagubili. Ako ste u vezi, partnera ćete zbuniti hirovitim i nepredvidivim ponašanjem.

Rak


Vaša kreativnost i smisao za organizaciju danas će posebno doći do izražaja. U ljubavi ćete postati romantičniji, više sanjariti ili čak priželjkivati susret s nedostupnom osobom. Ipak, ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi dobar razvoj situacije.

Lav


Poslovni zaostaci zadavaće vam glavobolje. Bićete prisiljeni ostati i nakon radnog vremena. Odnosi s partnerom stagniraju, a da to niste uspjeli ni primijetiti. Nedostajaće vam inicijative pa će vas mučiti pitanje je li sve isto kao što je bilo prije. Partner se već neko vrijeme udaljava od vas i zadubljuje se u vlastite probleme.

Djevica


Prihvataćete pozive na kafu ili ručak te se rado odazivati svim društvenim događanjima. Zbog raznolikosti i intenziteta dnevnih događanja, biće vam teško zadržati koncentraciju na bitnim stvarima, ali bez veće štete. Mogli bi vas iznenaditi nenajavljeni gosti, ali njihov dolazak izrazito će vas razveseliti.

Vaga


Bićete stalno u pokretu, pomalo nervozni i u potrazi za uzbuđenjima. Usljed nepažnje, pogrešno ćete ispunjavati formulare te gubiti i zaboravljati važne stvari. Rješavaćete haotične poslovne situacije i nesporazume među kolegama. Bićete vezani rokovima i pod pritiskom, ali ćete svejedno nalaziti dobra rješenja i brzi izlaz iz kriza.

Škorpija


Neće vam poći za rukom da pronađete zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje, a ljubavni partner će očekivati da se vaša pažnja vrti samo oko njega. Romansa koja je duže nailazila na prepreke ima šansu da se razvije – očekuje vas nezaboravan izlazak.

Strijelac


Mnogi će razmišljati o novom poslu, ali zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani pa je bolje sve ostaviti onako kako jeste. Iako će vam se zbog brzopletosti potkrasti greška, zahvaljujući šarmu i komunikacijskim vještinama lako rješavate probleme na radnom mjestu.

Jarac


Ako želite napredovati i dokazati se, dan je odličan za skretanje pažnje na sebe i svoje vrijednosti. Sve vezano za obrazovanje, trgovinu i komunikacije odvijaće se nesmetano. Rado ćete birati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti nesuglasice.

Vodolija


Mogla bi se ponovno otvoriti neriješena pitanja s članovima porodice. Rješavaćete njihove međusobne trzavice, ali moglo bi se dogoditi da se i sami nađete u svađi s nekim od njih. Više opreznosti savjetuje vam se u poslovima koji obuhvataju komunikacije ili pri potpisivanju ugovora – ishitrenosti ne bi smjelo biti mjesta!

Ribe


Od ranog jutra nizaće se zanimljivi kontakti. Poslovne partnere lako ćete pridobiti za svoje ideje, a sigurnim nastupom i biranim riječima osvojiti osobu koja vam je draga. Dan je kao stvoren za susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje dobijete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info