Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. Nemojte da se začudite ukoliko se u ovoj sedmici budete osjećali totalno zakucano. To ne znači da se neće dešavati pozitivne situacije, jer hoće. Ne znači da se neće pronaći rješenja za sve probleme, jer hoće. Samo ćete vi imati osjećaj umora i konstantne borbe što će vam crpiti energiju i donositi da se povremeno i psihički osjećate teško i statično.

Ova sedmica vam jeste naporna, ali ne znači da njenim rezultatima nećete biti zadovoljni. Hoćete, ali ćete se povremeno pitati zašto mora baš ovako teško.

Ljubav. Venera i Mars su dobri prema vašem znaku. Prva planeta vam donosi emotivne šanse, ljubav od drugih ljudi. Druga vam donosi aktivnost, živost i pokret. Zajedno – strast. Koristite prilike ili ih stvarajte – i jedno i drugo sada možete.

Ukoliko ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete čas imati dobar odnos i komunikaciju, čas naporne razgovore i otežanje. Kada bi partner htio da se drži lakih tema, vama bi to u potpunosti odgovaralo.

Ali neće, malo-malo pa ode na neka pitanja koja biste vi najradije preskočili. Iskreno, i vas neke situacije u vezi vašeg partnerstva muče, ali nemate volje niti želje da se bakćete time.

Hrana. Mjesec je u vašem polju hrane početkom ove sedmice, što znači da će vaš apetit jako varirati. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promjenjivo tokom ovog perioda. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

Novac. Iako novac konstantno dolazi, vaši troškovi sredinom sedmice lijepo rastu.

Zdravlje. Mogućnost prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info