Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. U poslovnom segmentu je neka slična situacija kao i u emotivnom – evidentno je da je energija promijenjena, da je bolje raspoloženje, da se sve dešava brže i više u vašu korist. To ne znači da ste vi svoju situaciju riješili i da sada možete da budete mirni, ali ipak vam ovaj period i okolnosti daju priliku da napravite neke pozitivne promjene.

Bićete u svojoj energiji i to je najvažnije – optimistični, pokretni, sa puno volje da gurate naprijed i da ostvarite ono što ste naumili. Malo nervoze sredinom sedmice.

Ljubav. Ukoliko želite dobro odnosu u kojem ste, ali i sebi, onda pričajte sa voljenom osobom. Što više na lijepe teme, na one teme koje donose osmijeh i dobru energiju.

I nemojte biti statični – oboma vam je potrebno da budete u pokretu, da se nešto dešava i da te aktivnosti svojim uticajem “brišu” ono negativno što jeste oko vas. Niko ne kaže da je situacija savršena, ali je možete popraviti u velikoj mjeri.

Slobodne Vage, nešto se dešava, da. Sad, koliko ste vi tim dešavanjima zadovoljni i da li vam ona donose ispunjenje koje vam je potrebno, to je već neko deseto pitanje. Za sada, uživajte u ovome što imate.

Hrana. U ovoj sedmici Vage umiju sebi da ugode, kada je ishrana u pitanju, mada će se truditi da ipak ne pređu neku granicu koju su same sebi postavile. E sad, koliko će to biti uspješno, to ćemo još vidjeti. Evidentno je da vam cijela sedmica donosi lijepa, slatka i slana iskušenja.

Novac. Iako se oko novca nervirate, on dolazi pa dolazi.

Zdravlje. Povremeno ćete biti malo “mutni” i osjetljivi, ali generalno gledano – dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info