Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. Ovo je jedna aktivna radna sedmica iako vi za tolike aktivnosti sada možda baš i niste psihički u potpunosti spremni. Međutim, pošto je situacija takva kakva je, duboko udahnite i spremite se da protrčite kroz ove dane.

Do sredine sedmice će vjerovatno biti kulminacija dešavanja, a nakon toga vjerovatno će stres krenuti da opada i da se situacija smiruje. Očekuju vas i neke lijepe vijesti i informacije koje ste možda dugo čekali, a nekima od vas se smiješi i ponuda koju bi ozbiljno trebalo razmotriti.

Ljubav. Strpljenje vam neće biti jača strana tokom ove sedmice, pogotovo u njenom prvom dijelu. Neke stvari vjerovatno preuveličavate i uopšte nije važno da li se one vezuju za partnerstvo u kojem ste ili za neki drugi životni segment – poenta je u tome da ćete biti nervozni i da se to može odraziti na kvalitet odnosa u kojem ste.

Dobro je što je partner trenutno hladnije glave i što će, nadamo se, umjeti i uspjeti da se na pravi način nosi s vašom potrebom za dramom.

Slobodne Ribe, neko pokazuje jasne namjere da vam se približi. S jedne strane vam sve ovo prija, a sa druge niste sigurni koliko je pametno upustiti se u ovu priču.

Hrana. Raspoloženje vam početkom sedmice baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj mjeri uticati na vaš apetit. Međutim, kako se budemo bližili kraju sedmice, osjećaćete se sve bolje… Pokušajte da pojačate unos namirnica bogatih željezom.

Novac. U ovoj sedmici vas troškovi baš jure…

Zdravlje. Prehlade, meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info