Lav: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. Postoji prostor da u ovoj sedmici zanemarite neki bitan detalj, previdite stavku ugovora ili zaturite papir koji vam je važan što može donijeti kratkotrajno nerviranje, ali bez većih posljedica, jer bi ovo zaista trebalo da se riješi u vašu korist.

Generalno gledano, čak i pored nervoze koja može povremeno biti prisutna, ova sedmica bi trebalo da vam donese dobre poslovne prilike, mogućnost dogovora i dobar radni elan. Sa saradnicima ili sa nadređenima bi uglavnom trebalo da imate korektan odnos.

Ljubav. Neke situacije se u vašem emotivnom životu odvijaju lakše, neke baš i ne. Partner je voljan da bude prisutniji, da vam više posveti vremena i pažnje, a i ta strast između vas dvoje će baš lijepo teći i donositi varničave i vesele zajedničke trenutke.

Ono što nije lakše je ta neka forma opterećenosti koju vi nosite na sebi – pritisak koji će posebno biti prisutan u drugom dijelu sedmice. Nije nam baš sasvim jasno da li ste opterećeni nečim što se vezuje za partnerstvo ili potpuno drugim životnim segmentom, ali se vidi težina koju nosite.

Slobodni Lavovi, pojačana komunikacija sa suprotnim polom i zanimljivi momenti koji vas dižu.

Hrana. Ne činite sebi dobro navikama koje ste u prethodnom periodu usvojili i to vam negdje već postaje jasno. Uopšte nije važno da li je u pitanju neredovna ishrana, konzumiranje određenih namirnica u većoj mjeri ili konstantno grickanje – trenutak je kada ovo možete promijeniti.

Novac. Budite odgovorniji, posebno kada su u pitanju računi i dugovi koje imate.

Zdravlje. Osjetljivost i sklonost prehladama kod mlađih. Stariji – hronične boljke.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info