Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. Sam početak sedmice donosi situaciju, dogovor ili kontakt sa osobom koja bi se mogla pokazati kao dosta značajna za vaše dalje poslovno usmjerenje i ostvarivanje. Ostatak perioda je šaren – čas sve funkcioniše kako treba, čas ne uspijevate da se organizujete, jer su ljudi oko vas haotični i samo vam odmažu.

Sa kolegama sredinom sedmice možete imati jednu neprijatnu situaciju – ne dozvolite da vas izbace iz takta. Dobijate važne informacije ili pokazatelje da će neki vaši planovi biti realizovani, ostvareni.

Ljubav. Ulaskom Merkura u znak Jarca, Djevice su dobrim dijelom povratile svoju energiju i uravnoteženost, mada ćete prave efekte svega ovoga vidjeti tek u drugom dijelu sedmice.

Ova uravnoteženost će vam i te kako pomoći, jer partner će imati nekih zamjerki na vaše ponašanje i vas ili će jednostavno biti u fazonu da burno reaguje i na bitne i na nebitne stvari, naročito sredinom sedmice. Svojim mirom i stabilnošću možete pozitivno uticati na voljenu osobu.

Slobodne Dejvice, kontakt sa nekim ko nije blizu vas ili od koga ste trenutno odvojeni čini da se osjećate dobro, da ponovo dišete punim plućima.

Hrana. Jedite ono što volite, ali pokušajte da budete umjereni i odmjereni. Još uvijek je kod vas prisutna neka “nervoza” u stomaku i moguće reakcije kroz mučninu na preobilnu ili premasnu hranu. Uzimajte više tečnosti, naročito čajeva.

Novac. U ovom periodu kao da ne umijete sa novcem – samo vam se izvlači iz ruku.

Zdravlje. Glavobolje, meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info