Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.12.2020. do 27.12.2020.

0

Posao. Osjećate da se mnogo toga dešava ispod površine u poslovnom segmentu i nije vam jasno na koju će stranu ta dešavanja izbiti i šta će donijeti, prouzrokovati. Neki od vas su već počeli da prave nove planove, da bukvalno sebi otvaraju “odstupnicu” ukoliko stvari krenu u neželjenom pravcu.

Međutim, svakako je da vam trenutna atmosfera ne prija. Dobijate ili otkrivate informacije koje će vam pomoći da sve složite u svojoj glavi. Neko se u ovoj sedmici može ponuditi da vam pomogne – prihvatite savjete ili podršku.

Ljubav. Dok Venera tranzitira kroz vaše polje partnerstava, sigurno je da ćete od strane dragog vam bića dobijati lijepe signale, osmijehe i vedrinu.

Druga je stvar što ste vi trenutno pomalo okupirani brigama – neke od njih se vezuju za poslovno materijalnu sferu, a druge čak mogu ići i na partnersku stranu. I u jednom i u drugom segmentu vas nešto “žulja” po mozgu – ima li razloga za tako nešto ili ne, pokazaće vrijeme.

Slobodni Blizanci, otvorio se period za vas u kojem se nove osobe mogu pojavljivati, zanimljive i vama inspirativne. Samo je problem u tome koliko ste vi sada čisti od prethodnih ljubavi i spremni na novo.

Hrana. Blizanci mogu biti u nekom čudnom, napetom i nervoznom stanju tokom ove sedmice. E sad, ništa strašno, takva stanja dođu i prođu, ali ovog puta kod vas bi mogla donijeti da frustracije “davite” hranom. Ako možete, izbjegavajte mesne prerađevine, neće prijati vašem stomaku.

Novac. Da ste prezadovoljni baš i niste, ali ipak imate neku sigurnost.

Zdravlje. Čuvajte se prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info