Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.12.2020. do 20.12.2020.

0

Posao. Isto tako kao što će se u vašim emotivnim partnerstvima zahtijevati posvećenost, odgovornost – moraćete identično da se ponašate i u poslovnom segmentu. Da, dolaze vam prilike koje treba iskoristiti – za neke od njih već znate i svjesni ste ih (iako nisu razrađene u potpunosti), a neke će se smjernice pojaviti baš tokom ove sedmice.

Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem polju budućnosti, planova, želja i ostvarenja govori o tome da se putevi otvaraju pred vama. Sedmica je malo luda, ali lijepa za vas.

Ljubav. Opa, Vodolije! Saturn i Jupiter se iz vašeg polja podsvijesti i tajni sele u vaše polje ličnosti u drugom dijelu sedmice. Saturn, kao vaš vladar, dolazi da vas uozbilji (imaće težak i pretežak zadatak, znamo), a Jupiter dolazi da vam to uozbiljavanje olakša i donese zrnce sreće.

Sva partnerstva koja su u nekoj nedefinisanoj fazi (gdje se ne zna ko pije, a ko plaća, ko je s kim, a ko nije) vrlo brzo će se uobličiti. Takođe, mnogi odnosi idu ka ozbiljnosti (fino smo vam rekli da ćete morati da se uozbiljite i prihvatite odgovornosti na sebe).

Što se slobodnih tiče, možda to još uvijek ne vidite, ali nećete biti slobodni još dugo.

Hrana. I ove ćete sedmice funkcionisati promjenjivo po pitanjima ishrane. U jednom danu pretjerujete, u drugom se ograničavate i stalno klackate. Ono što vam je u ovom trenutku potrebno jesu namirnice sa više željeza u sebi – cvekla, špinat, džigerica.

Novac. Naravno, s jedne strane u ovu sedmicu ulazite kroz prilive, ali i kroz povećanje troškova.

Zdravlje. Osjetljivost, prolazne zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info