Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.12.2020. do 20.12.2020.

0

Posao. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec, koji se dešavaju u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora, pred Vagama otvaraju jednu prilično ozbiljnu poslovnu fazu koja će im donijeti mnoštvo dešavanja i akcije kao i nove poslovne dogovore.

Saturn i Jupiter, u vašem polju kreativnosti, hobija, talenata, podučavanja, daju Vagama prilike da se u narednom dužem vremenskom periodu kreativno izraze i bave onim što istinski vole. U ovoj sedmici očekujte strku, zbrku, gužvu i papirološke probleme.

Ljubav. Negdje ste uspjeli da ostvarite dogovor prvo sami sa sobom, a onda će se to projektovati i na odnos sa partnerom. Ulaskom vaše vladarke u znak Strijelca otvarate novu fazu u kojoj ćete se osjećati bolje, laganije, lepršavije nego do sada.

A neki od vas će se osjećati i slobodnije, jer su u međuvremenu prekinuli odnos koji ih je ograničavao, sputavao ili im na bilo koji način smetao. Kako god okrenuli, od sredine sedmice bićete dobro.

Slobodni, Saturn i Jupiter u drugom dijelu sedmice ulaze u vaše polje ljubavi i zabave, a vaša vladarka ulazi u polje pokreta, dešavanja. Opa! Idemo u nove ljubavne pobjede!

Hrana. Čućete vi svaki savjet i preporuku koju vam daju drugi kada je hrana u pitanju, ali ćete na kraju uraditi baš onako kako je vama po volji i kako vi hoćete. Ove sedmice želite da probate nove stvari, nove recepte, nove začine. I želite mnogo, mnogo slatkiša…

Novac. Mirniji ste nego inače u ovom segmentu. Samo povedite računa o troškovima ili gubitku (krađi) novca.

Zdravlje. Još neko kraće vrijeme ćete energetski biti “polovično”.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info