Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.12.2020. do 20.12.2020.

0

Posao. Pa drage Ribe, nadamo se da ste lijepo iskoristili Saturna koji vas je u polju budućnosti, planova, želja i ostvarenja podržavao pune tri godine. Kao i da ste iskoristili Jupitera koji je to isto radio u proteklih godinu dana. Da ste stekli stabilnost i pozicije na kojima ste se učvrstili i koje vam odgovaraju.

Jer, ove dvije planete se u drugom dijelu sedmice sele u vaše polje podsvijesti i ubuduće će raditi “iznutra”. U ovoj sedmici mlad Mjesec, u vašem polju karijere, obećava da ste u novoj poslovnoj fazi. Srećno!

Ljubav. Sa jedne strane ćete biti zadovoljni svojim emotivnim životom, sa druge ne. Takav vam je valjda period – čas mirni i stabilni, čas nemirni i pod pritiskom.

Ista je situacija i kod partnera, tako da jedino može da vam se preporuči da gurate u prvi plan ljubav, a da sva škakljiva pitanja i sumnje ostavite za neki drugi put. U suprotnom, oboje ćete samo mučiti i opterećivati jedno drugo.

Slobodne Ribe, bude se emocije, strasne, lijepe, snažne, duboke. I mogu trajati i zovu vas da ih zgrabite i prihvatite. Nisu to “meke” emocije kao što ste vi navikli, ali ne znači da vam neće donijeti radost, zadovoljstvo, uživanje.

Hrana. Južno voće, velike količine povrća, meso – naročito goveđe i ćureće, a od mliječnih proizvoda najviše će vam prijati kiselo mlijeko. Ove sedmice probajte da smanjite slatkiše, a da povećate unos suvog voća, naročito kajsija i urmi.

Novac. Neplanirani troškovi vam konstantno “kradu” pare.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornih organa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info