Rak: Sedmični horoskop za period od 14.12.2020. do 20.12.2020.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica je u ovoj sedmici mjesto koje vam crpi svu energiju, naročito u njenom prvom dijelu. Obavezama ćete morati da posvetite maksimum svog vremena i da se i te kako naučite strpljenju, jer će vam isto biti neophodno.

Očekujte promjene u dogovorima, nerazumijevanje, skraćivanje rokova za završetak, a isto tako očekujte i da ćete vi povremeno gubiti konce dešavanja i brkati stvari, griješiti. Teškoće u komunikaciji sa kolegama, ali ovo bi trebalo da donese samo sitniju problematiku.

Ljubav. Za slobodne bi ovo mogla da bude zanimljiva sedmica u kojoj biste mogli da se tako lijepo “pronađete” sa nekim i otpočnete ljubavnu priču koja može trajati i ići ka nekim ozbiljnim temama.

Zauzeti, Saturn i Jupiter izlaze iz vašeg polja partnerstava, a posljedice njihovog dejstva osjetićete i u narednih mjesec i po dana. Već znate, da vam ne ponavljamo – ko treba ostaće, ko ne treba otpašće.

U vezama koje su stabilne, ova će sedmica donijeti dodatnu harmoniju i jačanje strasti. U vezama koje su nestabilne, svakodnevnica može predstavljati konstantno mjesto iskušavanja vašeg odnosa. Tajne mogu izaći na vidjelo.

Hrana. Mlad Mjesec (vladar vašeg znaka) ove se sedmice smjestio u polje koje vlada navikama, između ostalih i kada je ishrana u pitanju. Taman je pravi trenutak da napravite neke korjenite promjene i okrenete se zdravijem životu.

Novac. Vaša ustalasana finansijska situacija počeće da se sređuje u drugom dijelu ove sedmice.

Zdravlje. Mentalna preopterećenost, nešto slabiji imunitet, problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info