Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.12.2020. do 20.12.2020.

0

Posao. Greške i propusti biće aktuelni kod svih dogovora i papiroloških pitanja. Naročito u prvom dijelu sedmice obratite pažnju da vam neki detalji (za koje će se kasnije ispostaviti da su jako bitni) ne promaknu. Moguće je i da ćete po nekim pitanjima kasniti i to zato što vam je pažnja rasuta na više strana.

Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje poslovne svakodnevnice, obaveza i odnosa sa kolegama – očekujte u narednom periodu proširenje poslovanja, ali i to da ćete morati da prihvatite više odgovornosti.

Ljubav. Ukoliko ste bilo šta prikrivali od partnera (potpuno je nebitno koja je tematika u pitanju), vrlo je moguće da ćete biti “rešetani” i to u prvoj polovini sedmice.

Takođe, sva ona pitanja koja su u prethodnom periodu gurana pod tepih sada mogu izaći na velika vrata na dnevni red. Neke ozbiljnije i trajnije emotivne priče, kao i brakovi, mogu zbog ovakvih situacija biti prilično dubinski “prodrmani”.

Slobodne Djevice, trenutno ste pod dejstvom moćnog koktela strasti i hemije. On kod nekih od vas može učiniti da trenutno srljate u emotivnu priču vođeni osjećanjima, a da je razum ostao negdje daleko iza vas.

Hrana. Malo šarajte kada je ishrana u pitanju, dižite svoj imunitet, neka obroci budu raznovrsni, ali ne obilni. Odgovaraju vam ove sedmice piletina i ćuretina, ali i džigerica, špinat, cvekla, karfiol. Ne preskačite ni voće, naročito citruse i jabuke.

Novac. I pored dosta troškova za kuću i članove porodice, korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Osjetljivost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info