Dnevni horoskop za 12.12.2020.

0

Ovan


Slobodno se zauzmite za sebe ili nekoga za koga smatrate da biste trebali, čak iako mislite da će to uzburkati brojne duhove. Neko će se pokušati istresti na vama. Pokažite svima šta mislite i možete kad vjerujete u nešto, tako da im više nikada ne padne na pamet dovoditi u pitanje vaš integritet i znanje.

Bik


Danas ćete biti veoma fokusirani na jednu stvar. Nećete stati dok to ne riješite. Nemojte se čuditi ako budete morali dati više od sebe nego inače kako biste dovršili svoj plan. U ljubavi možete očekivati mirnije veče s partnerom ili prijateljem pa to iskoristite za, toliko potrebno, opuštanje.

Blizanci


Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emocionalni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.

Rak


Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivim raspoloženjima. Moguće su konfliktne situacije s djecom, posebno ako su u tinejdžerskom uzrastu. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.

Lav


Bićete puni entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za druženje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.

Djevica


Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.

Vaga


Jačaće potreba za akcijom pa ćete rado biti dio dobre zabave ili ćete doživjeti neobični susret. Mnogo pažnje ćete posvetiti izgledu pa ćete dobiti komplimente. Izdržljivost će vas odlično služiti, ali s osjećanjima se nećete moći sastaviti. Mijenjaćete raspoloženje pa će vas partner zbog toga zadirkivati i šaliti se na vaš račun.

Škorpija


Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemiravaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se desio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time nego gledajte kako da popravite ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nepotrebno nagrizati.

Strijelac


Novi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja ili zahvaljujući prijateljima koji će vas s nekim upoznati. Ako imate rodbine u inostranstvu, neko će vam najaviti posjetu u dogledno vrijeme, a kojoj ćete se veoma veseliti. Isprobaćete se u jednoj novoj situaciji, koja će vas uvjeriti da ste vješti u davanju komplimenata.

Jarac


Danas biste se mogli naći u svađi s bliskim prijateljem ili članom porodice oko određenog pitanja. Nemojte se zbog toga nervirati. Pokušajte pronaći kompromis i riješićete problem bez stresa. Ako se nađete usred nečije svađe, nemojte zauzimati strane ma koliko vam se činilo da je jedna strana u pravu.

Vodolija


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje, kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe koja će najaviti svoj skori dolazak. Pretražujući internet, doći ćete do informacija koje su vam potrebne u poslu.

Ribe


Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u blizini bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba rođena u vatrenom ili vazdušnom znaku.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info