Xiaomi – Kvalitet dostupan svima

0

Kupovinom Xiaomi uređaja u m:tel-u učestvujete u nagradnoj igri „m:tel i Xiaomi – izaberi i pobijedi“

m:tel vas svake godine počasti novom nagradnom igrom u vrijeme novogodišnjih praznika, u kojoj možete da osvojite vrijedne nagrade. Tako je i ove godine.

Ukoliko vam treba novi telefon, opredijelite se za jedan od Xiaomi telefona iz bogate m:tel ponude, spojite ga sa nekom od m:tel postpaid tarifa i automatski učestvujete u nagradnoj igri koja traje do 31. januara 2021. godine, a u kojoj kao glavnu nagradu možete da osvojite Mazdu CX3. Pored automobila, očekuju vas i dva MI LED TV 4S 55“ ANDROID televizora, četiri Xiaomi Mi Note 10 Lite telefona i dva Mi prečišćivača vazduha 2H.

Brend Xiaomi  postao je sinonim za „best buy“ telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. U kvalitet i vrhunsko iskustvo koje donose sjajni Xiaomi telefoni, uvjerili su se mnogi m:tel korisnici koji su imali priliku odabrati jedan od uređaja iz bogate ponude kompanije m:tel.

Odlične performanse, skupa sa vrhunskim kvalitetom i dizajnom Xiaomi uređaja,  ukombinovane sa postpaid tarifama kompanije m:tel, omogućiće vam najbolju komunikaciju upotpunjenu mnoštvom bonusa za razgovore, poruke i mobilni internet.

Jedan od odličnih Xiaomi uređaja koje možete da nabavite u m:tel ponudi je i budžetski superstar, Xiaomi Redmi Note 9  koji  može biti odličan izbor jer vam mnogo toga nudi po veoma povoljnoj cijeni. Ovaj telefon ima veliki FHD ekran od 6,5 inča, fantastičnu četvorostruku kameru, masivnu bateriju i sjajne performanse.

Tu je svakako i veoma traženi Xiaomi Redmi 9A 2,  telefon koji nudi nevjerovatne perfomanse po pristupačnoj cijeni i visoko podiže ljestvicu u ponudi pametnih telefona za budžetske korisnike.

Ove i mnoge druge telefone možete pronaći i naručiti na sajtu kompanije m:tel kao i u m.tel prodajnim mjestima, a za više informacija o nagradnoj igri, pravilima učešća, posjetite m:tel sajt.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info