Strijelac: Sedmični horoskop za period od 07.12.2020. do 13.12.2020.

0

Posao. Dosta naizgled povoljnih okolnosti i mogućnosti se otvara pred vama. E sad, problem je u tome što su neke od njih zaista prave, a druge baš i nisu.Na vama je da budete racionalni i praktični, da idete razumom, a ne u impulsu, naivnosti i brzini i da prepoznate šta je ono što je kvalitetno po vas, a šta je neisplativo ili šarena laž.

Ne zalijećite se u dogovore i u potpisivanja bilo kakvih značajnijih ugovora – dobro razmislite šta je za vas, a šta ne. Ukoliko je potrebno (a jeste), potražite savjet neutralne strane.

Ljubav. Sve mogućnosti imate da funkcionišete dobro u odnosu sa voljenom osobom. Međutim, ovo će velikim dijelom zavisiti najviše od vas. Naime, postoji par stavki na kojima se Strijelci mogu saplesti tokom ovog perioda.

Prva je nerazumijevanje i loša komunikacija sa partnerom, to jest vi ćete se ponašati na takav način da ćete drugoj strani djelovati prilično sumnjivo. Druga: zaista skrivanje i neiskrenost prema voljenoj osobi. Treća je da kažete jedno, a uradite drugo. Regulišite ovo da biste mogli mirno da živite.

Slobodni Strijelci, vi ste se zaigrali na sve strane i vašem šarmu je sada istinski teško odoljeti…

Hrana. Vi trenutno ne možete da odolite nijednom slasnom i sočnom zalogaju. Jedino što vam se može preporučiti jeste da pokušate da jedete raznovrsno i da malo smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu. Ne pretjerujte ni sa začinima.

Novac. Šareno – novac dođe, novac ode. Troškovi vezani za kuću i porodicu.

Zdravlje. Prehlade, virusne infekcije, meteoropatske tegobe kod starijih.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info