Lav: Sedmični horoskop za period od 07.12.2020. do 13.12.2020.

0

Posao. Koliko god da povremeno gubite motiv ili usmjerenje, koliko god da vas u nekom momentu spopadne neizvijesnost i bojazan da li ste na pravom putu, svejedno vam ova sedmica donosi dobre situacije kada je poslovni segment u pitanju.

Ne odustajte ni od jednog dešavanja koje ste pokrenuli, brzo ćete dobiti pokazatelje da se sve otvara pred vama. Lavovi su trenutno u periodu kada grade sebi poslovnu budućnost i spremaju se na ulazak u potpuno novu fazu. Imajte vjere u sebe i grabite naprijed.

Ljubav. Povremeno imate sjajan osjećaj kada je odnos sa partnerom u pitanju, a povremeno vas spopadne osjećaj neizvijesnosti i zapetljanosti, nemogućnosti da neka pitanja rešite sa voljenom osobom ili sami sa sobom.

Obje struje su prisutne tokom ove sedmice pa nije ni čudo što ćete u jednom momentu sijati, a u drugom biti okupirani sopstvenim mislima. Ne bi se reklo da je vrijeme da razbijate glavu nekim pitanjima, možda je bolje da čvrsto zgrabite trenutke strasti i sjaja i da u njima uživate.

Slobodni Lavovi, u ovom je periodu vaša pažnja okrenuta na više strana. Neke od njih su dobre, a neke su samo iluzija i trenutni zanos.

Hrana. Potreba za uživanjem svake vrste kod vas se pojačava. Gledaćete da ugodite sebi na svaki način i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista, samo ne pretjerivati, zar ne?

Novac. Novac vam se izvlači iz novčanika, a ni sami ne znate na šta.

Zdravlje. Mogućnost prehlada. Kod starijih – oscilacije pritiska, meteoropatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info