Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.12.2020. do 13.12.2020.

0

Posao. Neke osobe mogu u ovom periodu pokušavati da vrše uticaj na vas, ali je malo vjerovatno da će u tome uspjeti. Uticaj može biti i na taj način što će neko probati da vam „proda maglu“, da vas slaže ili da učini neki nekolegijalan potez prema vama.

Vi ste sada i te kako u mogućnosti da uvidite šta je istina, a šta laž, šta je pravi potez za vas, a šta besmisleno gubljenje vremena i truda. Gdje god da pokušate da požurite ili da pronađete prečicu, u tome nećete uspjeti. Morate i dalje da idete polako. Još malo samo.

Ljubav. Mnogo toga biste rekli ili prebacili partneru, ali ćutite. Smatrate da je bolje ne čačkati sada, kada u vašim emotivnim relacijama postoji neki mir i krhka stabilnost. I potpuno ste u pravu. Ćutanje sada jeste zlato. Međutim, ima i onih Jarčeva koji prećutkuju drugačije priče, koji skrivaju tajne koje partner ne smije da sazna.

To „ne smije“ je jedna stvar, a druga je da može ako ne saznati, a ono osjetiti da nešto stoji ispod površine. Da po nekom pitanju niste iskreni. Vi sami vidite šta ćete sa ovim.

Slobodni Jarčevi, prijatelji, društvene mreže, kolege, grupe ili udruženja u kojima ste – sve su to mjesta potencijalnih simpatija.

Hrana. U ovoj sedmici ćete preskakati obroke i zaboravljati da jedete. Neko zbog previše obaveza, neko zbog premalo vremena, a nekog će životne okolnosti vući na sto strana, ne ostavljajući dovoljno prostora za miran i kvalitetan obrok.

Novac. Solidno, ima nekih priliva koje niste očekivali.

Zdravlje. Mogućnost povreda. Nesanica, nervoza. Oprez u saobraćaju. Problemi sa venama i nogama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info