Bik: Sedmični horoskop za period od 07.12.2020. do 13.12.2020.

0

Posao. Jedna prilično dobra poslovna sedmica. U redu, postojaće par situacija koje će vas nakratko uzburkati, možda i izbaciti iz takta, ali sa malo kompromisa i nešto više dobre volje sve će vrlo brzo „leći“.

Korektni odnosi sa saradnicima i poslovnim partnerima, a za pojedine u ovoj sedmici stoji i mogućnost dogovora ili ulaženja u projekte koji bi vam u narednom periodu mogli donijeti dosta stabilnu poslovnu situaciju. Osjećate da ste na korak do jedne nove, vrlo važne faze u poslovnoj sferi.

Ljubav. Koliko god da se vi trudite oko voljene osobe, koliko god da vam ona uzvraća na isti način, neki čudan osjećaj vas prati i dalje, u stopu. Nedefinisani pritisak u stomaku i u mislima pa vrlo pažljivo pratite partnera, svakog časa iščekujući da ćete pronaći „nešto“ odnosno razlog za to kako se osjećate.

Tražite slobodno i dalje, ali negdje računajte i na to da ovaj pritisak može u jednom trenutku prilično iznervirati vašu voljenu osobu i navesti je na reakciju koja može biti burna.

Slobodni Bikovi, neko koga duže vrijeme poznajete privlači vašu pažnju u ovom periodu. Takođe, kontakti sa emotivnom prošlošću.

Hrana. Potrebno je da budete umjereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja i sputavanja pa čak ni kada je ishrana u pitanju. Stoji mogućnost za par kilograma viška, ali i za opterećenost želuca i probleme sa varenjem.

Novac. Mogućnost gubitka ili nestanka manjih suma. Ako radite sa hartijama od vrijednosti, budite oprezni.

Zdravlje. Hormonski problemi, tegobe urogenitalnog trakta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info