Četiri navike veoma poželjnih žena

0

Veoma poželjne žene ne razlikuju se od drugih žena po izgledu već po sasvim drugim stvarima. One se nikada ne bi odrekle sljedeće četiri navike, jer su svjesne da im one, osim što ih čine veoma poželjnima, pomažu i da obogate svoj život na sve moguće načine. Evo i o čemu se radi.

One ne žure sa ulaskom u intimni odnos (posebno ne sa muškarcem kojeg ne poznaju dobro)


Poželjne žene na izlaske sa muškarcima gledaju kao na priliku da procijene različite udvarače usljed čega pronalaze određenu dozu direktnosti i otvorenosti. Stavljanjem intimnog odnosa u drugi plan, ovakva žena u stanju je da razlikuje muškarce koji samo traže zabavu od onih koji su spremni za dugoročnu vezu. Poželjna žena nema potrebu da bilo kuda žuri te nikada neće dozvoliti sebi da postane žrtva nečije nestrpljivosti.

One su strastvene – o svojim životima


Poželjna žena nikada se ne drži grčevito svog partnera i nikada ga ne “guši”. Ona razumije da muškarac može obogatiti njen emotivni život, ali i da on nije njen život. Dok mnoge žene (pogrešno) spajaju svoj život sa životom svog partnera, u nadi da će na taj način postići veću bliskost, poželjna žena shvata da je nezavisnost ono što može rasplamsati žar veze.

One su emotivno stabilne


One shvataju da sreća proizilazi iznutra, uvijek više i jače od vanjskih izvora. One stvaraju stabilnost s težnjom da emocionalne potrebe crpe iz različitih izvora, čime se smanjuje pritisak na partnera. Provode vrijeme sa prijateljicama. Upražnjavaju hobije koje strastveno vole. Redovno vježbaju kako bi eliminisale stres. Takve žene razumiju da je uravnotežen život jednak srećnijoj vezi.

One znaju svoje granice i ne plaše se da ih komuniciraju


Otirači nikada ne mogu rasplamsati želju. Poželjne žene nisu teške, ali očekuju određeni standard odnošenja prema sebi i ne plaše se da izraze svoje potrebe. Postavljanjem određenih granica one privlače partnere koji su pristojni i puni poštovanja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info