Dnevni horoskop za 03.12.2020.

0

Ovan


Bićete dekoncentrisani pa ćete biti skloniji greškama i nesmotrenostima. Ne dopustite sebi da se nervirate, koliko god vam bilo teško. Savladajte svoje slabosti i budite svjesni svojih djela i postupaka. Za finansijsko poboljšanje i dalje vam predstoji borba, ali ste ujedno i u razdoblju kada možete mnogo toga postići.

Bik


Imaćete dovoljno energije da stanete nakraj poslovnim teškoćama. Opušteni pristup vaš je adut, makar se radilo o napetoj komunikaciji s nadređenima ili strankama. Izađite u susret ukućanima, jer će vas njihovo zadovoljstvo ispuniti srećom. Veče donosi iznenađenje zaljubljenima – nije isključen početak veze.

Blizanci


Danas ćete biti glavna zvijezda, gdje god se pojavite. Iako se sami možda tako ne osjećate, ljudi će vam se diviti naveliko. Zašto imate tako malo samopouzdanja? Nije vam dovoljno ni ovo što imate? Život je rizik. Ako želite napredak, morate biti spremni na njega.

Rak


Prestanite se pitati imate li talenta za ovo ili ono. Ovo nije vrijeme za takva pitanja. Vrijeme je za akciju. Za neke stvari ćete vjerovatno trebati pomoć prijatelja pa se pokrenite što prije, kako biste ih na isto i nagovorili. Moraćete se otkriti malo više nego inače kako biste dobili ljude na svoju stranu. Nije to ništa strašno, samo hrabro naprijed!

Lav


Ništa vas neće spriječiti u ostvarenju većih planova. Bićete sigurni u sebe i puni samopouzdanja. Moći ćete se jasnije izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoja stajališta. Ako ste odnedavno u vezi, sputajte sklonost kritici i ne donosite neosnovane zaključke. Pustite neka se odnos razvija spontano i bez prevelikih očekivanja.

Djevica


Vaši planovi mogli bi se početi ostvarivati, a odnosi s ljudima postati sadržajniji. Fizička i verbalna spretnost omogućiće vam da učinkovito i u kratkom roku ispunite naporne obveze. Poželjećete više uzbuđenja u ljubavnom odnosu. Ipak, čini se da svojim postupcima nećete tome pridonijeti. Ne budite toliko nepopustljivi.

Vaga


Finansijski ste sasvim stabilni. Nemate nikakve brige kada je u pitanju posao. Pred vama je solidan dan. Moguće je da vam se dopada osoba koja je zauzeta, ali vas to ne može spriječiti da joj se približite i pokušate nešto.

Škorpija


Djeluje vam da trenutno na poslovnom planu nemate mogućnost izbora i da morate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da na ovom planu nije baš sve idealno, ali se i dalje nadate da će biti bolje. Moguća je pojava iritacija na koži.

Strijelac


Biće vam potrebno mnogo energije da se izborite sa nepredviđenim okolnostima koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Današnji dan donosi sa sobom neki vid tenzije u partnerskim odnosima, što vam dodatno otežava. Pod stresom ste.

Jarac


Potrebno je da pokažete da možete da budete malo fleksibilniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Niste uvijek samo vi u pravu. Moguće su nagle promjene na ljubavnom planu. Lako ulazite u novu vezu, ali je lako i završavate. Povedite računa o zdravlju zuba.

Vodolija


Dosta toga se ipak neće odvijati po vašem planu, ali vas to pretjerano ne uzbuđuje. Potpuno ste mirni i staloženi. Moguće je da voljena osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i da očekuje da se više potrudite oko nje.

Ribe


Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu, ali bez obzira na to, velike su šanse da ćete sve riješiti. Moguće je da je partneru jako teško da vam oprosti neke greške koje ste pravili prema njemu u prošlosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info