m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!

0

Vaša šansa da osvojite Mazda CX3 automobil!

U vrijeme zimskih praznika i darivanja, kompanija m:tel je u saradnji sa popularnim brendom Xiaomi odlučila da obraduje svoje korisnike i upotpuni praznike nagradnom igrom pod nazivom „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ u kojoj vas očekuju izuzetne nagrade. 

m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu od 1. decembra 2020. do 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel Pretplata Plus tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona automatski učestvuju u ovoj nagradnoj igri i pruža im se prilika da osvoje jednu od vrijednih nagrada. 

Glavna nagrada je automobil Mazda CX3, a očekuju vas i dva MI LED TV 4S 55“ ANDROID televizora, četiri Xiaomi Mi Note 10 Lite telefona i dva Mi prečišćivača vazduha 2H.

Brend Xiaomi je postao sinonim za „best buy“ telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. A upravo kvalitetom i prihvatljivom cijenom su za kratko vrijeme oduševili cijeli svijet. Cjelokupnu ponudu Xiaomi telefona u m:tel- možete pronaći na ovom linku. 

Više detalja i pravila nagradne igre „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ potražite na ovom linku ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000. 

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info