Dnevni horoskop za 01.12.2020.

0

Ovan


Neće vam biti jednostavno pomiriti različite interese s ljubavnim partnerom te poslovne i porodične obaveze. Ipak, uz malo više truda i organizacije, sve možete. Za rad nećete biti previše motivisani pa ćete poslovne aktivnosti moći obaviti tek uz podršku kolega. Ostanite dosljedni svojim stavovima i u ljubavi.

Bik


Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći, rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi ljubavnog savjetnika i pomoći prijatelju da se pomiri s partnerom. Poželjećete uraditi nešto za sebe te ćete kupiti knjigu, novi komad garderobe ili novi telefon. U saobraćaju vozite savjesnije!

Blizanci


Pazite na novac, jer su mogući veći troškovi. Odvajajte pomalo na stranu, dobro će vam doći ušteđevina. Ako je u toku renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnine, doznaćete za neke olakšavajuće okolnosti ili će vas prijatelji uputiti na pravu adresu. Povoljno je vrijeme za obavljanje dugo odgađanih zdravstvenih pregleda i terapija.

Rak


Bićete puni energije i samopouzdanja, što će pridonijeti pozitivnijem ljubavnom životu. Dobro ćete usmjeravati energiju i zalaganjem ostvariti svoje planove. Popodnevni odmor često će prekidati zvonjava telefona ili kucanje na vratima.

Lav


Udaljite se od ljudi koji vas opterećuju i umaraju. Prilikom traženja ljubavnog mira i zadovoljstva, oslobodite se sjena prošlosti i zaboravite na ono što je bilo. Jedino tako ćete otvoriti sebi put ka novim odnosima. Ne gubite energiju na aktivnosti koje ne pridonose ostvarivanju važnijih ciljeva.

Djevica


Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pokrenite željena zbivanja. Nastupićete mudro u svim situacijama pa je uspjeh neupitan. Nećete biti raspoloženi za trzavice pa će i partner gubiti volju za bilo kakvom raspravom. Ako osjećate kreativni nemir, pronađite nešto s čim ćete se baviti u slobodno vrijeme i što bi vas ispunjavalo.

Vaga


Poslovi će napredovati, ali ne bez teškoća. Burno ćete reagovati na kolegine izjave i postupke. Previše pažnje polagaćete na to šta drugi misle o vama, a to će vas nepotrebno iscrpljivati. Izbjegavajte rizike i previše smjele poduhvate, samo zato da biste dokazali izdržljivost i odlučnost. Dovoljno ste se do sada dokazivali.

Škorpija


Bićete puni energije pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Ukoliko treba da sređujete neke dokumente ili da dobijete dozvolu, dan je idealan za to. Sve, inače vama mrske, obaveze obavićete s manje muke nego inače. Ne odbijajte ljubavne ponude i pozive za druženje i otvorite se prema novim iskustvima.

Strijelac


Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Mlađi pripadnici znaka mogli bi pojačano tražiti vašu pažnju – ne uskraćujte im je. Povrat duga ili uplata zaostalog honorara omogućiće vam ostvarivanje želje. Dan je uopšteno pogodan za ulaganja, kupoprodaju nekretnina ili rješavanje kredita.

Jarac


Vaši planovi su ostvarivi, a vrijeme ostvarenja sve je bliže. Dogovaraćete sastanke i pripremati se za nove i zahtjevne projekte. Nadmetanje i razlike u karakterima biće kamen spoticanja u brakovima. Teško će vam pasti bilo kakvo popuštanje partneru, posebno ako njegovo ponašanje prelazi granice podnošljivosti.

Vodolija


Moraćete promišljenije uskladiti obaveze i obećanja koja ste dali drugima. Možete se naći u škripcu s vremenom i novcem te potražiti nečiju pomoć. Nećete moći uticati na splet okolnosti pa će novac dolaziti i odlaziti sam po sebi. Promjene raspoloženja biće česte, a mučiće vas i manje zdravstvene tegobe.

Ribe


Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost ćete vješto prikrivati šarmom i osmijehom. U poslu ćete privlačiti pažnju kreativnim rješenjima. U odličnom ste ljubavnom razdoblju koje donosi romantiku i strast. Fizička privlačnost ili osjećaj razumijevanja daće poseban pečat vezama i brakovima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info