Dnevni horoskop za 30.11.2020.

0

Ovan


Razvijajte umjetničke sklonosti, stvorite dobar ugođaj oko sebe. Moći ćete se osloniti na svoje diplomatske sposobnosti i umijeće pregovaranja pa ćete uspjeh postizati bez velikog truda. Biraćete društvo ljudi koji vas nadahnjuju i s kojima uvijek imate dobrih tema za razgovor.

Bik


Vjerujte u svoju intuiciju, jer ćete nepogrešivo znati koji sljedeći potez trebate povući. Neko će vas osvojiti komplimentom ili ćete u društvu upoznati nekog ko će vam se svidjeti. Dobro ćete se slagati s kolegama, a vaše organizatorske sposobnosti biće pohvaljene od strane nadređenih.

Blizanci


Koncentracija će vam biti odlična, a volja jaka pa ćete sve što se bude događalo dočekati spremni. Ukoliko se osjećate usamljeno, pozovite prijatelje, inicirajte druženje. Na ljubavnom planu vam stižu velika poboljšanja. Odnos s partnerom izaći će iz zatvorenog kruga pa će vam mnogo toga biti jasnije.

Rak


Malo toga će vam danas ići po planu. Bićete izloženi pritisku okoline i nečijim prevelikim očekivanjima. Klonite se rasprava, jer vam svađe nisu potrebne. Ne otkrivajte svoje slabosti i planove drugima, posebno one poslovne prirode. Neki će ući u novu vezu, ali će imati osjećaj da je druga strana previše zatvorena i nedostupna.

Lav


Imaćete potrebu da napravite reda u životu, raščistite neke odnose ili se više pozabavite područjem koje vas zanima. Bićete dosljedni u odlukama pa ni dobri rezultati neće izostati. Privatni život i odnosi s ukućanima dobiće na značaju. Zajedničkim snagama kreiraćete budućnost, kako bi vam svima bilo bolje.

Djevica


Dobro se fokusirajte na ono što morate obaviti, jer će vam odgađanje obaveza poremetiti ostale planove. Osmislite svoje vrijeme tako da ne bude ni trenutka praznog hoda. Odgovaraće vam povećana aktivnost.

Vaga


Neko će vam svojim ponašanjem pokazati da ga zanimate pa ćete cijeli dan o tome razmišljati. Naročito su moguća nova poznanstva i simpatije ako ste negdje na putovanju. Radno okruženje biće ugodno, a moguća je i proslava povodom nečijeg rođendana ili napredovanja. Mogao bi vas kontaktirati neko iz inostranstva.

Škorpija


Efikasnost će biti vaša vrlina – sve što započnete to ćete i završiti. Iskoristite priliku za razgovor sa šefom, jer vam on može dati dobar poslovni savjet. Ako ste nešto posudili, nastojte to vratiti na vrijeme, naročito ako je riječ o novcu. Ukoliko očekujete odgovor na poslanu poslovnu molbu, uskoro biste mogli čuti vijesti.

Strijelac


Bez konkretnih razloga, osjećaćete se razdražljivo i umorno pa pripazite da svojim ponašanjem ne upropastite pozitivan razvoj ljubavne situacije. Rasprava s partnerom kulminiraće zbog promjena raspoloženja i suprotstavljenih interesa. Ono što vama bude odgovaralo neće i njemu pa ćete otežano pronaći srednje rješenje.

Jarac


Nerazriješeni odnosi ili porodične teškoće neće podnositi odgodu pa ćete se morati uhvatiti u koštac s njima. Razgovarajte s ukućanima odmjerenim tonom i ne namećite svoje stavove. Pojave li se kakve zdravstvene tegobe, nemojte biti nemarni prema sebi. Možda bi bilo pametno posavjetovati se s doktorom.

Vodolija


Privlačićete pažnju izgledom i ponašanjem. Bićete željni uzbuđenja, ljubavnih avantura i dokazivanja. Odlično ćete se snaći na stručnom skupu i u komunikaciji s inostranim partnerima. Imaćete spretne ruke i biti vješti u zanatskim poslovima. Obavite poslove vezane za banku.

Ribe


Iako su vam poslovni rezultati neizvjesni, napori neće proći nezapaženo. Nastavite istim tempom i ne obazirite se na one koji misle drugačije. Raspoloženje će vam biti promjenjivo i odraziti se na odnos s ljudima s kojima živite. Možete ih iznenaditi pretjeranom otvorenošću i kriticizmom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info