Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Sada hvatajte priliku da mnogo toga uobličite i riješite u poslovnom segmentu ili da pokrenete projekte koji su vam bitni, jer uskoro dolazi vrijeme kada ćete imati priliku da se vrlo ozbiljno posvetite poslu i preuzmete veliku odgovornost na sebe.

Saturn i Jupiter su na korak do ulaska u vaše polje ličnosti i, prije nego što se ovo dogodi, iskoristite svaku mogućnost koja vam se nudi. Jer, te mogućnosti će vas poslovno „hraniti“ u dužem vremenskom periodu. Šanse stižu, ne propuštajte ih! Nijednu!

Ljubav. Pomračenje Mjeseca, u polju ljubavi, slobodnim Vodolijama donosi bilo sada, bilo u narednom periodu od par mjeseci – partnera.

Možda je to neko koga već znate, možda neko koga ćete baš u ovoj sedmici upoznati, a možda i neko treći – nije ni važno, bitno je da za vas kreće promjena u emotivnoj sferi!

Oni koji su zauzeti, možete na trenutak imati neki manji „potres“ u odnosu sa voljenom osobom, ali ovo će se brzo regulisati pa gledajte da ne pravite dramu i da vi (a to umijete, zar ne?) ne doprinosite tenziji. Polako stvari dolaze na svoje u vašim emotivnim relacijama i uskoro ćete biti mnogo opušteniji.

Hrana. Ove sedmice niste za eksperimentisanje – najviše će vam odgovarati neka stara jela ili provjereni recepti. I dalje imate manjih problema sa varenjem pa se potrudite da ne pretjerujete ni u čemu. Prekinite onda kada je najslađe.

Novac. Za divno čudo, dosta ste stabilni po pitanju priliva. Po pitanju troškova – eh…

Zdravlje. Malo ćete biti „mutni“ u ovoj sedmici. Više spavanja i odmaranja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info