Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Neke ozbiljne poslovne promjene ste pokrenuli. Sve to ide još uvijek jako sporo, ali kako dani budu odmicali više ćete shvatati da ste napravili pravi potez i odabrali pravi pravac. Dok sa jedne strane gorite od želje da to pogurate i ostvarite što prije, sa druge vam je jasno da morate da naučite da makar u ovom trenutku i po ovom pitanju budete strpljivi.

Ako je za utjehu, stvari će početi da se kreću brže pred kraj sedmice. U međuvremenu vas čeka mnogo sitnih obaveza koje ćete sa lakoćom odrađivati.

Ljubav. Da ste odlično – niste. Da ste loše – niste. Negdje ste na tankoj granici između ova dva sa tendencijom da malo šaltate, đa na jednu đa na drugu stranu. Zato ćete čas biti nasmijani i opušteni prema partneru, čas ćutljivi i čudno ga gledati pa druga strana neće imati pojma šta vam je u tom trenutku na pameti – da li ćete ga pozitivno iznenaditi ili zasuti salvom optužbi.

U suštini, vi se u ovom trenutku borite sami sa sobom, a kojeg su tipa borbe, to znate samo vi… Svakog muči neka njegova briga.

Slobodne Vage, neko vam unosi svjetlost i ljepotu u svakodnevnicu – da li komunikacijom da li susretima. Uživate u ovome.

Hrana. Ove ste sedmice u pokretu, u trku, u užurbanosti, ali i u izuzetno dobrom raspoloženju. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na pokoji zalogaj „s nogu“, a vjerovatno je da ćete češće posjećivati i restorane brze hrane.

Novac. Malo ste mirniji po ovom pitanju, jer su se prilivi poboljšali.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe. Ništa što vas može na iole duži rok omesti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info