Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Mijenjaju se okolnosti, mijenjate se vi. Samim tim, slijedi u narednom periodu i velika promjena u poslovnom sektoru. Neke naznake daljih dešavanja dobićete već u ovoj sedmici i to u njenom drugom dijelu. Do tada, vjerovatno je da će vas početkom sedmice napasti sto i jedna situacija u poslovnom segmentu.

Imate snage da ih riješite, ali ne sve odjednom – tako ćete samo stvoriti konfuziju i raštrkati se.  Pokušajte da odredite šta su prioriteti i krenite odatle. Ne dozvolite nervozi da vas ukoči.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u partnerskom polju ići će na više strana kod Strijelaca, sve u zavisnosti od toga u kakvom su emotivnom periodu to jest od predispozicija u vašim natalnim kartama.

Kod jednih parova će ovo donijeti veliku nervozu i tenziju, ali brzo razrješenje problema. Kod drugih, ovo je najava velikih, nažalost negativnih, promjena i pucanja odnosa.

Kod trećih, isto tako najava velikih promjena, ali u pravcu osnaženja veze i njenog dizanja na viši nivo. Kod četvrtih, promjena partnera – ode jedan, dođe drugi. Kod slobodnih, pojava novih osoba i veliko zaljubljivanje. Vidjećete ubrzo šta je vama zapalo.

Hrana. Veća potreba za uživanjem u hrani, u dobrom zalogaju, u slatkišima. Međutim, iako će vam sve ovo prijati, kasnije možete osjetiti da ste pretjerali ili da imate tegoba, bilo sa varenjem, bilo sa pritiskom. Potrebno je da kontrolišete sebe.

Novac. Stabilniji ste nego inače.

Zdravlje. Dobro ste. Ukoliko postoje neke zdravstvene tegobe, lako ih rješavate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info