Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Sve što je bilo do vas uradili ste kako treba, nema greške. Sada samo ostaje da sačekate rezultate svojih poteza iz prethodnog perioda, a oni će svakako doći. Sigurno je da vam u pojedinim trenucima izgleda kao da se sve raspada i u vama i oko vas, ali to nije tako.

U stvari, kockice se preslažu i prave novi poslovni mozaik, vaš mozaik, koji će biti jako dobar. Razmišljali do sada ili ne razmišljali o eventualnom pokretanju privatnog posla, vrijeme vam je da misli usmjerite i na tu stranu…

Ljubav. Isijavajte kombinaciju ljubavi i strasti i ne brinite – ova moćna kombinacija svakako će dovesti pravu osobu u vaš život (ukoliko ste solo) ili će stabilizovati emotivne relacije u kojima ste. Ipak, moraćete da primijenite još jednu stavku koja vama i nije nešto naročito mila, a to je strpljenje.

Dakle, ukoliko imate želju da šutnete ili dooooobro protresete drugu stranu (bilo da je to partner ili simpatija) i na taj način je pogurate i ubrzate, a vi nemojte.

Umjesto toga, ćutite i smješkajte se zagonetno, hipnotišite pogledom. Kad budete sami, izudarajte neki džak i izbacite frustraciju, a onda se opet vratite u strpljenje fazon.

Hrana. Škorpijama je ovo odličan period da krenu sa režimom ishrane koji im jako prija, da otpočnu sa dijetom –  svakom slučaju, da se „uvedu u red“. Umjereni ste i umijete da kontrolišete sebe (osim kada su slatkiši u pitanju). Rezultati vaših novih navika će brzo biti vidljivi.

Novac. Novca će biti, a možda vi konačno naučite i da baratate njim na pravi način.

Zdravlje. Niste loše i bićete još bolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info