Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Na poslu je tenzija, ali kada pa nije? Sa tom tenzijom i preokretima ste se i do sada borili pa nema razloga da ne budete i u ovoj sedmici uspješni. S druge strane, pojedinim Ribama se i te kako može ponuditi odlična poslovna šansa ili čak mogu dobiti ponudu za unapređenje.

Sve ovo jeste skopčano sa velikim očekivanjima od vas – vi ste i te kako u stanju da ta očekivanja i opravdate pa nemojte strahovati! Ako vas nadređeni nerviraju, iskulirajte. Znate da umijete da budete i strpljivi i ubjedljivi.

Ljubav. Trenutno ste u jednoj prilično ušuškanoj zoni, kada su emotivne relacije u pitanju. Sve to nekako funkcioniše bez velikih opterećenja i skladno. Da bi se takva situacija nastavila i dalje, nemojte biti prezahtjevni ni prema partneru ni prema sebi.

U prevodu, nemojte tražiti dlaku u jajetu, jer poznajući vas, očas posla ćete pronaći nešto što će vas iritirati ili zbog čega ćete biti razočarani. Gledajte pozitivno, gledajte u ljubav i u strast, ne slušajte ozbiljno partnerove riječi – ponekad baš umije da „odvali“, ali bez loše namjere.

Slobodne Ribe, šta čekate? Sve je tu. Zagnjurite u osjećanja i novu ljubavnu priču.

Hrana. Ovo je sedmica da malo povučete ručnu kočnicu, da ne žurite, da više uživate u dobrom obroku i svakom zalogaju. Ako hoćete da poslušate savjet, najviše vam odgovara kuvana hrana, neke supice, čorbice, variva…

Novac. Pa, tu ste gdje ste. Može biti nekog jačeg troška vezanog za kuću ili za članove porodice.

Zdravlje. Meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info