Rak: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Odnos sa kolegama, poslovna svakodnevnica, obaveze i odgovornosti, sve je to u fokusu kod vas u ovim danima. Imate osjećaj da konstantno morate da se borite u radnom okruženju a sigurnost i stabilnost vam izmiču.

Neke administrativne poslove ćete završiti bukvalno u posljednjem trenutku. Ulazite u period kada se vaše poslovne aktivnosti proširuju, ali isto tako i period kada imate problem da se organizujete na pravi način. Neće vam prijati ova nesređenost, ali sada je tako kako je.

Ljubav. Pomračenje Mjeseca u ponedeljak će vas na više nivoa prodrmati. Evidentan je porast neizvijesnosti i strahova, jer ništa ne ide onako kako ste se nadali. U vama i oko vas se dešavaju promjene koje ne možete kontrolisati, a koje i te kako utiču na odnos sa voljenom osobom.

Jedino što vas sada izvlači jeste ljubav, ali ne laka i lepršava već ona za koju se treba boriti, za koju treba gorjeti. Ako takvu ljubav osjećate prema partneru, onda za vas nema brige. Ako ne, onda se zapitajte šta tražite više tu.

Slobodni Rakovi, ljubav vam je tu, ne oklijevajte više i zgrabite je objema rukama. Sada to možete.

Hrana. Pokušavate vi tu kao sa nekim dijetama, kao trudite se da mijenjate svoj način ishrane, a u suštini samo mjerkate kako ćete da zgrabite omiljenu hranu. Loše vijesti: teško da ćete u ovoj sedmici uspijevati da se kontrolišete i obuzdate apetit.

Novac. Jako ste opterećeni materijalnim segmentom iako ćete ubrzo vidjeti da niste imali razlog za takve misli.

Zdravlje. Problemi sa nesanicom. Takođe, više obratite pažnju na redovnost i ispravne životne navike.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info