Lav: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Sve potencijalne probleme u poslovnom sektoru u ovoj ćete sedmici rješavati na vrlo kreativan način – u prevodu, snalazićete se kako znate i umijete da biste uspješno sve priveli kraju. Da, biće velikih iskušenja za vaše sposobnosti snalaženja i za brzinu vašeg mozga i djelovanja, ali šta sad – bitno je da će se rješenje pronaći.

Kolege i nadređeni vas s jedne strane jako nerviraju, ali s druge pokušavate da pronađete model ponašanja koji bi vama lično dao da izvučete najbolje iz svih situacija u kojima ste.

Ljubav. Napetost i nervoza su pojačani, jer imate osjećaj da ste po mnogim pitanjima ili ostavljeni na cjedilu od strane partnera ili da vas on ne razumije i ne podržava. Ipak, trudite se da pređete preko ovakvih situacija u pokušajima da sve funkcioniše po vašim planovima.

Na samom početku i pred kraj sedmice očekujte pojačanu tenziju, a samim tim i mogućnost da dođe do manjih rasprava sa partnerom. Ukoliko ste u situaciji da nešto sakrivate od dragog vam bića, budite oprezni u ovoj sedmici.

Slobodni Lavovi, u periodu ste „instant“ zaljubljivanja – teško kontrolišete strasti i osjećanja prema nekoj osobi.

Hrana. Dobar je trenutak da ispravite neke propuste u svom načinu ishrane ili da se vratite režimu koji vam je u potpunosti odgovarao i zbog kojeg ste se dobro osjećali. Takođe, sada možete primijeniti principe dijete koja vam je jako godila u nekom proteklom periodu.

Novac. Shvatate da morate biti odgovorniji prema novcu, ali sa svih strana vas spopadaju troškovi.

Zdravlje. Nesanica, pojačan stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info