Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Dobro je, dobro je. Znamo da vama ne izgleda baš tako, pogotovo kad od samog početka sedmice krene neki rusvaj i razni problemi i problemčici, ali ti problemi će doći i proći, a suština da idete ka dobrim poslovnim situacijama i rezultatima će ostati.

Pomračenje Mjeseca, koje imate u polju poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti, svakako govori da će u narednom periodu doći do velikih tumbanja, ali ta tumbanja nisu negativna po vas. Štaviše, donijeće vam napredak, unapređenje posla.

Ljubav. Partner (vaši su partneri predstavljeni znakom Raka i Mjesecom) vam se pomračio. A šta to sad znači? Pa znači da će vjerovatno upasti u neko bezvezno raspoloženje koje može da ide na šesnaest strana – da bjesni, da se zatvori, da mu je potrebna vaša podrška i dizanje, da drami zato što je ljubomoran i sumnja u vašu vjernost i tako dalje i tako dalje…

Vaše je da gledate da ne dolijevate ulje na vatru, bilo riječima, bilo postupcima, bilo eventualnim tajnama i skrivanjima (ovo posljednje je pogotovo no-no!) i da, naravno, budete strpljivi.

Slobodni Jarčevi, vama je lijepo, malo ste čak i zabrinuti zbog toga koliko vam je lijepo… Ne brinite.

Hrana. Malo ugađajte sebi tokom ove sedmice. Takođe, podsjetite se nekih starih recepata ili hrane koju odavno niste jeli, jer će vam sada izuzetno prijati. Generalno gledano, baš će vam odgovarati mliječni proizvodi – sir, kiselo mlijeko ili kefir.

Novac. U ovom segmentu ste onako, držite se.

Zdravlje. Funkcionišete na mišiće, bez prave snage i elana. I to će vremenom doći na svoje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info