Dnevni horoskop za 29.11.2020.

0

Ovan


Dobro ćete učiniti ako se priklonite društvenom životu, jer će vam omogućiti nova poznanstva. Bićete omiljeni, a drugi će se uz vas dobro osjećati. Ljubavna romantika ulazi u vaš život na velika vrata. Mogli biste se zaljubiti u osobu koju ste nedavno upoznali ili izaći iz lavirinta emocionalnih problema.

Bik


Iznenadna posjeta rodbine, zahtjevi djece ili neka slična akcija natjeraće vas na promjenu planova. U žurbi biste mogli nešto srušiti i razbiti. Bračni parovi moraće se usuglasiti oko odgoja djece, ali to će im teško polaziti za rukom. Ne svađajte se pred njima, nego se nasamo dogovorite oko nekih bitnih stvari.

Blizanci


Razveseliće vas posjeta rođacima ili sadržajno proveden dan. Ako ste slobodni ili ste nedavno prekinuli vezu koja vas je ograničavala, prepustićete se zabavi u društvu prijatelja. Pri tome biste nekoga mogli i upoznati.

Rak


Teško vam je prilagoditi se pričama. Frustrirani ste slušajući stalno jedno te isto. Iako ćete se vjerovatno družiti s puno ljudi, radije biste bili sami sa sobom. Ako možete, uradite tako i radite samo one stvari koje vas vesele. Ne morate se mučiti uzalud.

Lav


Stvari idu jako dobro na području ljubavi i odnosa. Komunikacija se popravlja i možete se opustiti, ali ipak nemojte se pretjerano uljuljkivati u mir, jer ćete zaboraviti popraviti i detalje koji su ostali. Točkići se moraju stalno podmazivati da bi mašina radila besprijekorno.

Djevica


Iako ćete se vi danas osjećati vrlo dobro, nažalost, ljudi oko vas neće dijeliti to isto raspoloženje. Prvo ćete pokušati se žrtvovati kako biste pomogli drugima. Ipak nemojte biti tako brzi na tome. Svako se mora prvenstveno pobrinuti za sebe. Ako je neko loše volje, to je njegova stvar.

Vaga


Danas iskoristite vrijeme za druženje s ljudima u raznim situacijama. Riješićete brojne komunikacijske nesporazume što će vam dati jako dobar osjećaj. Obveze podijelite s drugima. Od svega toga mogli biste imati čak i poslovne koristi.

Škorpija


Smirite se i organizujte prije nego počnete svoje ideje dijeliti s drugima. Ovo se posebno odnosi na pitanja ljubavi i odnosa s dragim osobama. Čim se spomene određena tema, vi ste poput vulkana spremni eksplodirati. Morate se prizemljiti prije nego što započnete išta drugo. Rješenje je u zajedništvu!

Strijelac


Vi ste dosegli klimaks u godini, kada su u pitanju ljubav i romantika. Ovo je vrijeme u kojem se vaši snovi materijalizuju ili shvatate kako je sve gotovo. Sve zavisi kako ste do sada odigrali svoje karte. Ovo je dan u kojem se počinjete suočavati sa svojom realnom situacijom.

Jarac


Emotivno ste stabilni pa se osjećate jako dobro. Teško vam je izraziti se, ali nemojte očajavati. Imate puno misli i želja vezanih za ljubav. Partner će vam dati dovoljno vremena da se složite. Sve će biti u redu.

Vodolija


Pitanja ljubavi i romantike trebala bi ići jako dobro, ali nemojte pretjerivati. Budite pažljivi kako ne biste zaglavili u svijetu snova i fantazija koje niste mogli ostvariti. Danas je dobar dan za početak gradnje odnosa. Ako ste već započeli, onda danas sagledajte sve ispočetka i otkrićete puno lijepih, zanimljivih stvari!

Ribe


Danas je jedan od onih dana kada se nalazite na raskrsnici s puno puteva. Ovo obično nije tako teško. Samo se prepustite struji i držite se onoga što vam se čini najprirodnijim. Zapravo ne možete pogriješiti – svaka odluka odvešće vas u novom i neistraženom pravcu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info