Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.11.2020. do 06.12.2020.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca u vašem polju karijere nagovještava velike promjene u ovom sektoru u narednom periodu. Nemojte se iznenaditi ukoliko početni momenat bude nervirajuć ili opterećujuć po vas – vrlo brzo ćete dobiti prve obrise dešavanja i pravca koji na vas čeka.

U ovoj sedmici više obratite pažnju na odnos sa nadređenima. Moguće je da će do vas doći vijesti ili informacije koje ste dugo čekali. Trenutno ne očekujte podršku od drugih. Kao i nebrojeno puta do sada, sve ćete morati sami, svojim trudom.

Ljubav. Generalno gledano, ne bi trebalo da bude nekih većih poteškoća u vašim emotivnim relacijama. Naravno, život i situacije oko nas su takvi da nas čine nervoznima i impulsivnima, ali ako to umijemo da kontrolišemo i otresemo se negativne energije, a ne okrenemo je ka sebi ili ka osobi koju volimo, ništa se neće loše ni dogoditi.

Višak energije, koji ovih dana imate, trošite na taj način što ćete biti podrška partneru u njegovim poslovima ili nedooumicama.

Slobodne Djevice, nastavlja se period lijepih kontakata i susreta sa pripadnicima suprotnog pola. Ako vam se neko zaista dopada, pustite priču da ide lagano.

Hrana. Stegnuti ste sopstvenom nervozom, nekim rokovima i tenzičnim okolnostima pa nije ni čudo što ne uživate u hrani kao inače. Postaćete izuzetno probirljivi, što vam u ovoj sedmici i odgovara – vodite računa da namirnice budu kvalitetne i ispravne.

Novac. Nije sjajno, ali je finansijska situacija korektna. Postoji mogućnost blage stabilizacije.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info