Dnevni horoskop za 28.11.2020.

0

Ovan


Planete će unijeti prolazan nered u vaše intimne odnose. Bićete osjetljivi i zabrinuti, ali suzdržite se od naglih odluka. Nemojte čekati da se zaljubite i da nova ljubav iz vašeg života potisne staru. Na taj način ćete se udaljiti od stvarnih potreba svog srca i biti nezadovoljni. Radije skupite hrabrosti i preduzmite nešto.

Bik


Neiscrpan optimizam, bez opterećujućih misli o budućnosti, uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će se roditelji pomučiti kako bi izašli nakraj s nestašlucima svojih najmlađih. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak iako to bude nenajavljeno.

Blizanci


Ako niste spremni na ustupke, ne započinjite raspravu s članovima porodice. Čak iako ste planirali dan posvetiti odmoru, grižnja savjesti vam to neće dopustiti. Ne podliježite pretjeranim razmišljanjima i analizama. Ne možete ispraviti greške iz prošlosti, ali zato možete spriječiti da do njih dođe u budućnosti.

Rak


Opustite se i pokažite svoju zabavniju stranu prirode. Uključite se u neke aktivnosti zajedno s ostalim ukućanima i na taj način razbijte dosadnu svakodnevnicu. Nemojte zanemariti društveni život. Ako vas pozovu prijatelji, odazovite se. Komunikacija s njima teći će u vedrom tonu. Očekuje vas telefonski poziv iz inostranstva.

Lav


Ne zanemarujte važnost porodične komunikacije. Bližnji očekuju da raspravite o problemima, a ne da se pravite da ih nema. Ipak, pazite da se sve ne pretvori u svađu. Ako ste odvojeni od partnera, pronađite načina kako biste mu pokazali da vam nedostaje. Lijepo sročena poruka sigurno će ga razveseliti.

Djevica


Smetaće vam pretvaranje osobe koja pred vama glumi ljubaznost, dok će s druge strane koristiti svaku priliku kako bi vas ogovarala iza leđa. Mlađe pripadnike znaka očekuju prolazne trzavice s roditeljima, čija će im pretjerana briga biti teret. Dokažite im da se možete brinuti o sebi.

Vaga


Moraćete pokazati više strpljenja i pomirljivosti, kada su u pitanju rodbinski i porodični odnosi. Bližnji će od vas očekivati razne usluge, možda prevoz ili kućne popravke. Najradije biste pobjegli negdje gdje ćete imati svoj mir. Neke ljubavne prilike, koje su bile na čekanju, počeće se razvijati. Budite strpljivi i ništa ne brzajte.

Škorpija


Planovi vezani za ljude iz drugog grada ili inostranstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kafa ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive ljude. Mogli biste dobiti poruku od osobe koju ste već zaboravili. Neki će danas ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine.

Strijelac


Osjećaćete zasićenost trenutnim načinom života. Sve vam djeluje predvidivo, učinite nešto da to tako ne bude. Odnosi s ukućanima iziskivaće više opreza. Dug boravak u kući ispuniće vas nezadovoljstvom, a nervozni ukućani ljutnjom. Prošetajte ili otiđite do prijatelja koji vas najbolje razumije.

Jarac


Ukoliko želite da se dobro zabavite, iskoristite veče za druženje. Sitne bračne razmirice mogle bi raspiriti već pomalo ugaslu iskru strasti – sjetite se onih simpatičnih zadirkivanja kojima ste partneru golicali maštu. Slobodno vrijeme ćete posvetiti u druženju s djecom i vrlo pronicljivo otkrivati šta ih muči.

Vodolija


Poslovna situacija se neće bitnije promijeniti, a obaveze će biti već dobro poznate pa ćete ih obavljati s lakoćom. Ljubavna situacija ne donosi emotivno ispunjenje pa ćete preuveličavati partnerove nedostatke. Mogli biste se odazvati pozivu za druženje, a što će vam pomoći da malo objektivnije sagledate neke stvari u životu.

Ribe


Ne odbijajte pozive za druženje – spretno ćete voditi razgovore i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas mirom i zadovoljstvom. Ne dopustite da vam crv sumnje pokvari lijepe izglede za nastavak odnosa. S vašom vezom je za sada sve u redu pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info