Dnevni horoskop za 26.11.2020.

0

Ovan


Danas bi trebalo da prihvatite poslovne izazove koji su pred vama, jer ćete imati podršku prijatelja koji će priskočiti u pomoć. Nemojte da vas potresa ljubavna situacija, jer uskoro slijedi poboljšanje, a svakako dodatni stres samo može da naškodi vašem zdravlju.

Bik


Danas biste mogli ući u sukobe s osobama suprotnog pola. Činiće vam se kao da oni postavljaju prepreke pred vama i sprečavaju vas u napretku. Umjesto velike svađe, pokušajte razmisliti šta biste mogli promijeniti u svom pristupu. Možda je vaša ličnost jednostavno prejaka za druge ljude?

Blizanci


Zbog starijeg člana porodice, koji vam zagorčava život svojim zahtjevima, mogli biste izgubiti samokontrolu. Neće pomoći ni vaš očigledan trud da mirnim razgovorom riješite problem pa ćete se radije povući. Ukoliko imate važne poslovne razgovore ili ljubavni sastanak, budite oprezni – nešto ćete pogrešno shvatiti oko dogovora za termin.

Rak


Sve što vam prije nije bilo bitno sada izlazi na površinu pa ćete morati riješiti sve nedorečene ljubavne, rodbinske ili prijateljske odnose. Ako uradite tako, u mnogo čemu ćete olakšati sebi život. Neko će vam ponuditi rješenje jedne situacije, ali nećete prihvatiti pomoć. Oslonićete se na vlastite snage, makar to podrazumijevalo i dodatni napor.

Lav


Uzrok poslovnih briga sve su lošiji odnosi sa šefom ili kolegama. Nećete moći izbjeći neslaganja s drugima oko svojih ideja i prijedloga. Dokažite se, nemojte stajati po strani. Znaćete uživati u malim stvarima koje život čine ljepšim. Poći će vam za rukom da pronađete idealan rođendanski poklon bliskom prijatelju.

Djevica


S novcem ćete rukovati savjesno i odgovorno pa će se i ukućani povesti vašim primjerom. Omiljeni ste u društvu pa ćete lako uspostavljati nove kontakte. Zaustavite li se na smiješku ili flertu, svejedno ćete se dobro provesti. Bićete spremni da izađete nekome u susret, a osmijeh dotične osobe biće vam najljepša nagrada.

Vaga


Dan će vam biti pretrpan različitim obavezama pa ćete neke morati odgađati ili od njih odustati. Nećete biti zadovoljni polovičnim rješenjima pa ćete ulagati prilično energije u sve što budete radili. Porodične obaveze doživljavaćete kao teret, a i raspoloženje vam neće biti najbolje. Ipak, prema večernjim satima bićete mnogo bolje.

Škorpija


Nalazite se u vrlo dinamičnom ljubavnom razdoblju. Zaljubljivanje na prvi pogled i nepredvidive avanture događaće se ne samo slobodnima nego i onima u braku. Partner će se boriti za vašu ljubav – pokažite mu da to cijenite. Poslovna zbivanja biće dinamična i proturječna, a rezultovaće pozitivnim preokretima.

Strijelac


Ukoliko radite veoma odgovoran posao, budite strpljiviji i fokusiraniji. Ako imate poremećene odnose sa šefom ili strankom, nemojte pogoršati situaciju potrebom da na silu raspravite ono što je uzrok problema. Bićete pogrešno shvaćeni ili ćete se sami zapetljati u nelogičnost onog što želite iznijeti kao činjenicu.

Jarac


Osjećaj da vas cijeni osoba, koja vam je uzor, uliće vam novu motivaciju. Uradićete sve što je u vašoj moći i dokazati svoje sposobnosti. Odgovorite na nečiji upit ili dogovorite kafu s osobom kojoj je potrebna pomoć – niko je neće moći savjetovati bolje od vas. Ljubavni život ide uzlaznom putanjom i sve ste zadovoljniji u vezi, braku.

Vodolija


Komunikativnost i dobar instinkt za prepoznavanje prilika biće vam izraženi. Dobar je trenutak za kupoprodaje putem oglasa. Imaćete priliku obnoviti strast koja se već jednom dogodila između vas i bivšeg partnera. U tome vam pomaže zajednički poznanik. Zategnut odnos s bližnjima poboljšaćete samo ako im otvorite srce.

Ribe


Ne istjerujte pravdu, čak iako mislite da ste u pravu. Okolnosti neće biti na vašoj strani pa ćete teško moći pogoditi pravi trenutak kada nešto treba reći. Za sada je bolje da se povučete. Teškoće s kojima se suočavate samo pojačavaju vašu želju da ostvarite zacrtano. Čak i iz privremenih promašaja izlazite još jači i odlučniji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info