Dnevni horoskop za 25.11.2020.

0

Ovan


Činiće vam se kao da je neko u potpunosti zakočio romantiku u vašem životu. To ne znači da se trebate prestati zabavljati. Odmaknite se malo od ustajalog vazduha ljubavi i posvetite se prijateljima, sigurno ćete se provesti genijalno u njihovom društvu. Ima dana za ljubav.

Bik


Moguće je da ste posvećeni svom poslu do krajnjih granica i da iz tog razloga ostvarujete najbolje rezultate. Možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Postoje neke nejasnoće u komunikaciji između vas i partnera i potrebno je da budete strpljivi da biste ih razriješili. Do kraja dana ćete ponovo odlično funkcionisati. Moguća je vrtoglavica, važno je da redovno jedete. Povedite računa o mogućem niskom pritisku.

Blizanci


Ostvarili ste cilj koji ste sebi zacrtali i ponosni ste na sebe. Smatrate da ste zaslužili da napravite manju pauzu od posla. Iskoristite ovaj dan za opuštanje. Iako vam je djelovalo da će stvari postati dosadne, danas ćete uvidjeti da ste pogriješili. Brojne promjene na ljubavnom planu i turbulentna situacija vam prijaju. Povećajte unos tečnosti. Voda je neophodna za bolju funkciju vašeg metabolizma.

Rak


Moguće je da se pomalo brinete za svoju poslovnu budućnost i da niste sigurni kako će se stvari nadalje odvijati. Ipak, ne treba da strahujete, sve je dosta bolje nego što izgleda. Uspjeli ste da pobijedite sebe i neke svoje predrasude koje ste imali pa sada lakše funkcionišete u odnosu sa voljenom osobom. Ispred vas je veoma pozitivan dan. U dobroj ste formi. Ne treba da očekujete bilo kakve probleme na ovom planu.

Lav


Tokom današnjeg dana nećete imati nova, pretjerano važna, dešavanja na poslovnom planu. Sve teče nekim uobičajenim tokom i nemate ni najmanje razloga za brigu. Spremni ste da se pomirite sa voljenom osobom i da joj oprostite ako i ona oprosti vama. Ipak je vaša ljubav jača od svih okolnosti u kojima ste se privremeno zadesili. Prijala bi vam topla kupka ili neki drugi vid opuštanja za napete mišiće.

Djevica


Pred vama su ozbiljne odluke. Jako je važno da se dobro informišete i da imate pravi uvid u situaciju. Potrudite se da date svoj maksimum na poslovnom planu. Neka osoba iz prošlosti pokušava da se vrati u vaš život. Ni sami niste sigurni da li ćete joj to dopustiti. Treba da poslušate svoje srce i sigurno nećete pogriješiti. Problemi sa prehladom su mogući ako se ne budete potrudili da ojačate svoj imunitet.

Vaga


Razmišljate o novim mogućnostima da povećate svoju zaradu. Možete da se nadate da će vam se nova prilika ukazati i da ćete biti zadovoljni ishodom. Vjerujete u bolju budućnost koja vas čeka pored vašeg partnera. Zajedno možete da prebrodite sve prepreke. Vaša ljubav je dovoljno jaka da bi opstala na duže staze u budućnosti. Povećajte unos vitamina i minerala. Na zdravstvenom planu je sve generalno dobro.

Škorpija


Polako se vraćate nekim idejama za posao koje ste ranije imali. Važno vam je da se pokrenete na ovom polju i uspjećete da ostvarite veliki uspjeh. Svjesni ste svojih kvaliteta i ne želite da budete sa bilo kim. Postavljate visoke standarde kada je u pitanju izbor novog partnera, jer znate koliko vrijedite. Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Ispred vas je pozitivan dan u kojem možete da se opustite i da uživate.

Strijelac


Stižu vam nove informacije na koje ste dugo čekali. Sada možete da stvorite kompletnu sliku o svim dešavanjima. Povoljan je dan za analizu poslovne situacije. Maštate o emotivnim promjenama i želite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Pokažite joj svoja osjećanja i ona neće moći da ostane ravnodušna. Dobro ćete se osjećati tokom cijelog dana.

Jarac


Veoma povoljan dan za početak privatnog posla. Možete da očekujete da ćete na ovom polju biti veoma uspješni. Na vama je da se posvetite vrhunskoj organizaciji obaveza. Pokušavate da podstaknete voljenu osobu da se otvori ka vama i da vam pokaže njene prave emocije. Možete da očekujete da ćete od nje dobiti baš ono što tražite. Povoljan je period za oporavak, moguće je da ćete uspješno riješiti neki manji problem.

Vodolija


Ponosni ste na sebe i smatrate da ste ostvarili veliki uspjeh na poslovnom planu. Imate namjeru da nastavite da napredujete. Pred vama je veoma miran i opušten dan. Ne jurite za novim ljubavnim vezama. Bez obzira na to, iako se ne trudite posebno nova prilika vam se pojavljuje. Moguće je da će vas privući ta osoba iako niste planirali da se zaljubite. Povećajte unos čajeva i toplih napitaka. Izbjegavajte alkohol i gazirana pića.

Ribe


Možete da očekujete određeni priliv novca tokom današnjeg dana. Dolazi vam veoma povoljna situacija za ovo polje. Bićete veoma pozitivno iznenađeni. Pojavila se osoba koja vas jako privlači i imate potrebu da uđete u nešto bliži odnos i kontakt sa njom. Potrudićete se da na sve moguće načine privučete njenu pažnju. Prija vam lagana do umjerena fizička aktivnost. Važno je da održite zdrave navike koje ste izgradili.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info