Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Više ćete početi da se angažujete oko planova koje ste zamislili u prethodnom periodu, ali do sada niste imali mogućnosti da ih pokrenete. Sve ono što zamislite i oko čega se aktivirate u ovom periodu i te kako može ubrzo dati dobre rezultate.

U međuvremenu, na dnevnoj bazi i u poslovnom okruženju imate pokoji stres i napetu situaciju sa saradnicima. Neke osobe vas mogu iznenaditi svojim postupcima, a ta iznenađenja mogu ići u pozitivnom, ali nažalost i u negativnom pravcu.

Ljubav. Mirniji ste nego u prethodnoj sedmici. U glavi i u mislima vam je mirnije, one nesigurnosti i strahovi koji su bili aktuelni polako odlaze u drugi plan ili dobijate prave odgovore i rješenja za njih.

Voljena osoba i vi se lakše uklapate, lakše pronalazite prostor za neka fina dešavanja, za opušteniju komunikaciju i, naravno, za više strasti. I partner je u znatno boljem raspoloženju i svojim entuzijazmom i optimizmom, kao i pojačanim aktivnostima prema vama, vas diže.

Slobodne Vodolije, imate lijepu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada i sada već počinjete da osjećate da se tu stvari pomiču nabolje…

Hrana. Prijaće vam lagana hrana i uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica pomalo i bićete više nego zadovoljni time kako se osjećate, ali i kako izgledate. Ono što je potrebno da izbjegavate jeste prezačinjena i premasna hrana. I naravno – slatkiši.

Novac. Iznenadni prilivi, ali isto tako i iznenadni troškovi. Ipak, ovih prvih će biti više.

Zdravlje. Osjećate se bolje. Pokoji stres, čisto da vas s vremena na vrijeme prodrma.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info