Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Krenuli ste u veliko raščišćavanje i sređivanje poslovnog sektora. Neće ovo ići baš lako i sigurno je da ćete se u ovoj sedmici suočiti sa povremenim stresnim situacijama i preokretima u onim dešavanjima za koja ste bili ubijeđeni da će bez problema funkcionisati.

Međutim, nerviranja će doći i proći, a vi ćete jakim tempom nastaviti dalje. Neke stvari se polako slažu, neki dogovori otpočinju sa realizacijom i sada će vam biti jasno zbog čega ste morali toliko dugo da čekate na njih. Budite organizovani i efikasni.

Ljubav. Koliko toliko ste i mogli da balansirate u prethodnom periodu, mada se mora priznati da je to u protekloj sedmici bilo prilično zahtjevno po vas. Sada, sa ulaskom vaše vladarke Venere u znak Škorpije, vi započinjete fazu zvanu “sve ili ništa”.

Intenzivna osjećanja će vas šaltati – jake strasti, isključivost, drama (sa razlogom ili bez), posesivnost, ljubomora i tako redom – sve je to posljedica želje da nešto promijenite ili da izdefinišete odnos u kojem ste. Pa, svakako vam neće biti dosadni ovi dani…

Slobodne Vage, kod vas takođe strasti punom parom rade i neće biti čudno ukoliko ih u ovoj sedmici “izlijete” na nekog…

Hrana. Češće koristite med – ovo vam je potrebno radi očuvanja i jačanja imuniteta. Apetit vam je u ovom periodu promjenjiv i dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima, a imaćete potrebu za tim.

Novac. Novca će biti, ali koliko god da ga dođe troškovi će vas ometati da budete stabilni.

Zdravlje. Želudac, pomalo uzdrman hormonski status, stres i potencijalni urogenitalni problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info