Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. S jedne strane, situacije koje su vam bitne su krenule ka rješavanju i ovo jeste period za dogovore, za pokret, za neke nove projekte i ideje. Čekao se pravi momenat za realizaciju, a on bi mogao biti baš u ovoj sedmici.

S druge strane pak, niste baš mnogo organizovani ovih dana, u mozgu vam bruji i nervirate se zbog kojekakvih sitnica, što sve dovodi do toga da možete u presudnom trenutku izgubiti entuzijazam ili pak dići ruke od svega. Nemojte. Sve ide kako treba i dobićete ono što želite.

Ljubav. Ukoliko ste “čisti” i pred voljenom osobom i pred sobom (u prevodu – ako nemate neke emotivno-seksualno-flertujuće tajne) ova sedmica bi trebalo da vam uglavnom donese mir i skladne odnose sa dragim vam bićem.

Eh sad, ako te neke tajne ipak postoje, onda može doći do problema i do stresa vezano za otkrivanje istih. U principu, čak i da ne krijete drugu osobu nego neke troškove ili druge brljotine, to vam svakako može donijeti glavobolju i nemir.

Slobodni Strijelci, sa ulaskom Sunca u vaš znak tek će se probuditi osvajački temperament u vama (bilo ga je i do sada, ali tek će da vas “puca”)…

Hrana. Strijelci mogu imati većih problema sa probavom tokom ove sedmice. Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare i koje vam neće opteretiti želudac. Izbjegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.

Novac. Mogućnost naplate zaostalih obaveza.

Zdravlje. Još uvijek će vas povremeno mučiti nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info