Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.11.2020. do 29.11.2020.

0

Posao. Rječitost i magnetičnost ukrstite sa jakom intuicijom, lukavošću i mozgom, koji vam je u ovom periodu u potpuno detektivskom fazonu, i dobićete udarnu kombinaciju za uspjeh u ovoj sedmici. I vaša kreativnost je izražena pa su ovo super dani za realizaciju promjena i pokreta u poslovnom segmentu.

Ne samo da ćete vi biti na vrhuncu zadatka, već će vam se neke situacije i same od sebe otvoriti. Potreba da nešto mijenjate i unesete novine će biti jako izražena.

Ljubav. Merkur i Venera su u vašem znaku. Merkur, u dobrim aspektima sa trijadom iz Jarca, daje vam mogućnost da na pravi način kažete ono što imate, da vaše riječi duboko prodiru u srce i misli ili partnera ili osobe koja vam se dopada.

Venera je tu da dodatno začini stvari, da priušti efekat iznenađenja, preokreta, uzbudljivosti, čulne i magnetske privlačnosti, ali istovremeno i da pojača posesivnost, donese ljubomoru i slatke ljubavne muke.

Ukoliko ste zauzeti, ta iznenađenja i preokrete izbjegavajte (osim ako su super pozitivna i donose dobra dešavanja). Ukoliko ste solo – pa, vjerovatno nećete to biti još dugo.

Hrana. Venera je ušla u vaš znak pa će se potreba za slatkišima i većim količinama hrane aktivirati, naročito u drugom dijelu ove sedmice, kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku, najvećim dijelom na nervnoj bazi. Imunitet vam je nešto bolji, ali još uvijek bi trebalo da jedete što raznovrsnije možete.

Novac. Sunce je ušlo u vaš sektor finansija, ali džaba ono sija i privlači novac ako vi i dalje trošite nemilice.

Zdravlje. Mars ubrzava kretanje, a vi se polako zdravstveno dižete. Ipak, nije još vrijeme za opuštanje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info